Kiemelt Hírek 2018. április 18.

Ezt nem láttuk jönni: Berki Krisztián feljelentette Baukó Évát!

Startlap Kiemelt Hírek 2018. április 18.
Elárulta ügyvédje, hogy miért, de így is érthetetlen.

A két egykori reality hős között nem csitul az egy hete, a Fem3 Café élő adásában kezdődött viszály, ami aztán több fordulatot is megélt az elmúlt napokban.

Berki azt állította, hogy Éva többször részeg volt, míg a Való Világ egykori szereplője zaklatással vádolta meg a volt focistát, és később jelezte, hogy rágalmazásért bepereli.

Most azonban Berki lépett egy nagyot: ügyvédje útján ugyanis feljelentette Baukót!

Berki Krisztián felhatalmazott, hogy eljárjunk a nevében, ennek értelmében feljelentést tettünk ismeretlen tettes ellen. Nem rágalmazásért és becsületsértésért tettünk feljelentést, az ügyfelemnek arra hívtam fel a figyelmét, hogy Baukó Éva kijelentései és magatartása kimerítik a zaklatás vétségének fogalmát. Valótlan állításokat tett ügyfelem magánéletével kapcsolatban

– nyilatkozta a Blikknek dr. Szilágyi Roland.

Természetesen a lapnak Berki is megszólalt, aki kifejtette, hogy nem tűri, hogy a nevét bárki is besározza:

Természetesen nem pénzt akarok, hanem meg akarok húzni egy határt, hogy az emberek tudják, mi az, amit nem lehet átlépni. A jövőben nem fogom engedni, hogy valótlanságokkal próbálják meg besározni a nevemet, azt meg főként nem engedem, hogy a családomat és a szeretteimet bárki bántsa. Ugyanez vonatkozik a barátaimra és a csatornámra is, mindenkiért kiállok a környezetemben, aki fontos a számomra.

Minderre Éva a közösségi oldalán reagált:

A véleménynyilvánítás szabadsága legegyszerűbben azt a morális jogot jelenti, hogy mindenki azt mondjon, amit akar. A véleménynyilvánítás szabadsága magában foglalja a hallgatás jogát is (negatív véleménynyilvánítási szabadság). Jól van Krisztián, te állítottál rólam hazugságot, hogy én ittasan vezettem a műsort! Ha azt hiszed félek tőled, akkor nagyon tévedsz!

 

Címlapkép: TV2

 

Keresés az oldalon