Schobert Norbiék újraházasodtak: Rubint Réka gyönyörű menyasszony volt

Startlap - Startlap
Lara énekelt és estélyiben lóra pattant, Norbi ezüst öltönyben térden állva kezet csókolt, Réka pedig minden lehetséges pillanatban gondoskodott róla, hogy kivillantsa lábait, és igazi menyasszonyi ruhába bújt, fátyollal a 20 éves évfordulón. Bulvárösszefoglaló.

Schobert Norbiék újraházasodtak: Rubint Réka gyönyörű menyasszony volt

A fitneszedző házaspár 20. házassági évfordulóját fogadalmuk megerősítésével ünnepelte. Rubint Rékának sikerült egy roppant előnyös hófehér ruhát kiválasztania, és az esemény többi részét sem aprózták el, pont olyan volt minden, mint egy igazi, első esküvőn. Lara a biztonság kedvéért még egy lóra is felült estélyiben a fényképezkedéshez. Galéria.

Tóth Gabi is viselte Hosszú Katinka menyecskeruháját, de kinek állt jobban?

A rutinosak már sejthetik, hogy a Zimány Linda-féle Sugarbird egyik darabjáról lehet szó, Tóth Gabi ugyanis előszeretettel hordja a márka matyómintás szettjeit. Fotók.

Berki Krisztiánék régebbi szomszédai is megszólaltak: “A veszekedés verekedésbe, inkább verésbe torkollott, Krisztián dühében hasba rúgta Mazsit”

Miután a ferencvárosi otthonában elhunyt médiaszereplő ottani szomszédai arról számoltak be, hogy Berki Renáta két nappal a haláleset előtt rendőrt hívott férjére, akit börtönnel fenyegetett, és rendszeresen pénzt követelve üvöltözött vele, a házaspár korábbi szomszédai is nyilatkoztak. Ők viszont már arról, hogy az özvegy rendszeres bántalmazás áldozata lehetett. Berki Mazsi szűkszavúan kommentálta a hírt, ugyanakkor nem tagadta az állításokat. Bővebben.

Meghan Markle kétezer ember előtt, 7 percen keresztül dicsérte saját magát

 Joshua Sammer/Getty Images for Invictus Games Dusseldorf 2023

Harry herceg felesége Manchesterben, egy fiatal vezetőknek rendezett világtalálkozó nyitóeseményén szólalt fel, ahol a hivatalos beharangozó szerint a nemek közötti egyenlőségről kellett volna beszélnie. Ehhez képest Markle pontosan 54 alkalommal hivatkozott saját magára, és elemzők szerint a beszéd teljesen semmitmondó volt.  Bővebben.

Ádám Tamás fia: “Apunak sajnos eltitkolt betegségei voltak”

A Família Kft. négy évvel ezelőtt elhunyt sztárja nem lett öngyilkos – állítja fia, aki most először nyilatkozott édesapja haláláról

S az sem igaz, hogy magányos volt, mert elváltak ugyan Anyuval, de továbbra is együtt éltek, mindhalálig

– fogalmazott Nagy Ádám, aki egyébként a Roy & Ádám Trióból lehet ismerős. Ádám Tamás életéről és halálának körülményeiről ebben a cikkben olvashatsz.

Blikk: Shane Tusup éttermet nyit, Szabó Zsófi közvetlen szomszédjában

A vendéglátóhely terasza éppen arra a lakóparkra néz, ahol a műsorvezető él. A bulvárlap értesülései szerint Szabó és Tusup közös álma volt a vendéglátóhely, amelynek helyszínét direkt a különleges lokáció miatt, még együtt választották ki. Részletek.

Házasodna a gazda: megvolt az első csók, az egyik versenyzőt a háta mögött beszélték ki a többiek

A múlt héten új évaddal elstartolt mezőgazdász párkereső már az első epizódokban bővelkedik romantikában, veszekedésben és intrikákban. Zsolt gazda és Lídia nagy csókjelenete itt látható, erre a linkre kattintva pedig az egészségére panaszkodó Klaudiát nézheted meg, aki Péter gazda és versenytársai szerint csak megjátszotta magát.

Jason Momoa új frizrájától ledöbbent a világ

Kevin Winter/Getty Images

Momoa különös indoklással szabadult meg védjegyének számító hosszú tincseitől: akciójával a műanyagszennyezés ellen szeretne kampányolni. Mindenesetre a változás drámai – erről ebben a videóban te magad is meggyőződhetsz.

Tom Cruise a levegőben, egy repülőgép szárnyába kapaszkodva promózta új filmjét

A kaszkadőri feladatokat előszeretettel saját maga végrehajtó Cruise a Mission Impossible új részét igyekezett reklámozni hajmeresztő mutatványával. Aki esetleg nem tudná, annak eláruljuk, hogy Tom Cruise idén ünnepelte 60. születésnapját, de úgy tűnik, ez nem akadályozza semmiben. Fotók.

(Címlapkép: Sajtóklub/RTL Klub)

Ez is érdekelhet

képcím

Kvíz: mindent tudsz a sztárokról 2023-ban?

képcím

Tóth Gabi és Krausz Gábor hivatalosan is elváltak

képcím

Az ukránok szerint Porosenko Orbánnal találkozott volna, ezért...