Vidékies beszéd, hangos nyelés, csámcsogás: a Nyerő Páros játékosai elárultak, mivel kergeti őket az őrületbe a párjuk

Startlap - Startlap
"Ha nagyon belazul egy társaságban, akkor elkezd vidékiesen beszélni, egy-egy betűt kihagy - azt nem szeretem, olyankor szólni szoktam neki." Bulvárösszefoglaló.

Vidékies beszéd, hangos nyelés, csámcsogás: a Nyerő Páros játékosai elárultak, mivel kergeti őket az őrületbe a párjuk

Én vagyok a zenész, és szerinte hamisan fütyülök.

A két hét múlva induló új évad játékosainak nem kellett sokáig gondolkozniuk, amikor megkérdezték tőlük, mi az a tulajdonsága a társuknak, amitől a falra másznak. Videó.

Berki Krisztián édesanyja: “El akart válni a fiam”

Ez a nő összevissza hazudozik, amiből már nagyon elegem van

– jelentette ki Mayer Júlia fia özvegyére, Mazsira utalva, miután az nem tagadta a lapokban megjelent állításokat, melyek szerint a médiasztár bántalmazta őt. Az édesanya szerint Berki “csak szenvedett mellette”, és azt is elárulta, miért nem adta be mégsem a válást. Részletek.

Meglepő fordulat: kiderült, ki adta össze újra Norbit és Rékát

A szerdán megjelent fényképek után egy egész videó is előkerült Schobert Norbi és Rubint Réka második, évfordulós esküvőjéről, a helyszínen volt ugyanis egy teljes tévéstáb. A Tények Plusznak köszönhetően így megtudhattuk, hogy Norbi “sírt mint egy kisfiú”, no meg azt is, hogy a szertartásvezetőnek egy ismert embert kértek fel. Íme a felvétel.

Fésűs Nelly lánya egy évig nem feküdt le a fiújával: “Nekem ez tetszik”

Horváth Csenge saját bevallása szerint konzervatív nézetek szerint éli életét, amelyeket hevesen védelmez egy olyan világban, ahol ez már ritkának számít a fiatalok között.

Lehet, hogy ezért nagyon kilógok a korosztályomból és maradi leszek

– fogalmazott, amikor Palik Lászlónak elmesélte, miért fontosak számára a hagyományos alapelvek, és hogyan valósítja meg őket a mindennapjai során. Részletek.

Egyre aggasztóbb Justin Bieber egészségi állapota: megint lefújta a turnéját

Kevin Mazur/AMA2020/Getty Images for dcp

A Ramsay Hunt-szindrómában szenvedő Bieber már észak-amerikai turnéját sem tudta befejezni, friss közleményében pedig arról számolt be, nagy ára volt annak, hogy azóta többször színpadra állt. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Pindroch Csaba elbűvölő közös képet posztolt várandós feleségével

Pindroch és Verebes Linda negyedik gyermeküket várják. “Nagyon szép évek várnak ránk, boldogan nézünk elébe” – jelentette ki a színész még korábban, az egyre népesedő családján csodálkozó megjegyzésekre reagálva. A házaspárt a Budapest Central European Fashion Weeken fotózták.

Kiss Ramóna és családja költözik: “Oda megyünk, ahol apa van”

A Veszprémtől a nyáron nyolc év után távozó Lékai Máté új csapathoz igazolt. Sokan nem tudták, hogy a műsorvezető és férje emiatt eddig vidéken éltek, sőt azt sem, hogy Kiss Ramóna éppen veszprémi születésű. Most azonban új helyszínen kell fészket rakniuk. Bővebben.

“Új haj, régi bojler” – Liptai Claudiának új frizurája van

Liptai roppant izgalmas színre váltotta megszokott mézszőke árnyalatát, és az olló sem tétlenkedett, a haja hossza is megváltozott. Fotó.

Így élnek ma Anglia egykori miniszterelnökei

A sorozatos botrányai miatt az ország éléről távozni kényszerülő Boris Johnson helyére a héten hivatalosan is felkérte miniszterelnöknek II. Erzsébet királynő Liss Truss korábbi külügyminisztert. Miközben a Buckingham palotában a rekordhosszan uralkodó Erzsébettel mintha megállt volna az idő, a kormányfők viszonylag gyorsan váltják egymást.Erre a linkre kattintva pedig megtudhatod, mi történt velük azóta, hogy elköltöztek a Downing Street 10-es számából.

Jennifer Lawrence tényleg nagyon különleges nevet adott kisfiának

Mike Coppola/Getty Images

A hollywoodi színésznő februárban adott életet első szülöttjének, de Lawrence olyannyira komolyan veszi magánélete szentségét, hogy mintegy fél évbe telt az is, mire végre a minap elárulta, hogy hívják a kisfiát. A név érdekessége, hogy egy művésztől származik, aki Lawrence férjének kedvence. További információkért katt ide.

(Címlapkép: RTL Klub)

Ez is érdekelhet

képcím

Páratlan luxusban nyaral Berki Mazsi - mutatjuk, hová utazott a...

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...

képcím

Jáksó László egy szőrös fenékhez hasonlította Sebestyén...