Döntött a TV2 a Baukó-Berki viszályban, Baukó lobogtatja a vizeletmintáját és mindenkit beperel

Startlap - Startlap
'Nagyon sokat fogsz Baukó Évának fizetni, Berki Krisztián!'- üzeni a volt villalakó.

Baukó Éva és Berki Krisztián az elmúlt időszakban együtt dolgoztak a Fem3 délelőtti műsorában. Baukó szerint azonban szó sincs felhőtlen munkakapcsolatról: Berki Krisztián a csütörtöki adás után nekiesett, megfenyegette, hogy kirúgatja. Baukó Éva azt mondta, attól félt, hogy Berki meg is fogja ütni.

Az egykori VV-s azt mondja, Berki azért támadt rá, mert szóvá tette, hogy nem hagyja őt megszólalni a közös adásokban. Továbbá azt állítja, Berki más nőkkel flörtöl, miközben mindenholMazsival“haknizik”, és januárban neki is szexuális ajánlatot tett.

Berki szerint ehhez képest Baukó ittas állapotban ment dolgozni, ezzel az egész stáb tisztában volt, és ő csak megpróbálta őt “megvédeni saját magától, és úgy végig vinni a műsort, hogy a nézők ebből ne vegyenek észre semmit”.

Baukó délután jelezte: orvosi vizsgálattal igazolja, hogy nem volt részeg a délelőtt folyamán.

Mivel a műsorvezető korábban alkoholproblémával küzdött, különösen aljas húzásnak tartja Berki Krisztián részéről, hogy egy “normális embert, aki semmi rosszat nem mondott róla” részegséggel vádol.

A történet egyébként részletesen nyomon követhető Baukó videóiból.

A Blikket és Berkit is beperli

Az is kiderült, hogy Baukó beperli a Blikket, amiért a lap tényként kezelte állítólagos illumináltságát.

“Ne egy Baukó Évával próbáljál kikezdeni, mert csak rosszul jársz” – üzente Berkinek reggel, és ígéretét megpróbálja beváltani, ugyanis őt is bepereli. “Nagyon sokat fogsz Baukó Évának fizetni, Berki Krisztián!” – mondja Baukó, aki valamiért imád harmadik személyben beszélni saját magáról.

Közzétette: Baukó Éva hivatalos oldala – 2018. április 12.

A Fem3 csatornát is magába tömörítő TV2 csoportnak nincs türelme a drámához, a Blikk megkeresésére az alábbi, rövid választ adták:

“Sajnáljuk, hogy ők úgy érzik, hogy a munkahelyi konfliktusaikat a nyilvánosság előtt kell rendezni. Mi belső ügyként tekintünk rá, és a jövőben nem vezetnek közösen műsort.”

Címlapkép: Facebook

Ez is érdekelhet

képcím

Damu Roland barátja megszólalt: "Két oltás ellenére műtüdőre...

képcím

Kóbor János felesége a látogatási tilalom ellenére minden nap...

képcím

Gáspár Bea: Pénzért járattuk le magunkat