Kiemelt Hírek 2018. április 12.

Baukó Éva szerint Berki Krisztián zaklatja őt és attól félt, hogy meg is üti

Startlap Kiemelt Hírek 2018. április 12.
Berki viszont azt állítja, hogy Baukó részegen ment a stúdióba ma reggel.

Baukó Éva újabban a Fem3 csatorna délelőtti műsorában dolgozik műsorvezetőként. Ma Berki Krisztiánnal közösen vitték az adást, ami után Baukó szerint Berki durván rátámadt. Az esetről részletesen beszámolt egy videóban a közösségi oldalán.

“Krisztián mellett sajnos nem lehet érvényesülni, és én hiába kértem meg őt az adások szüneteiben, hogy próbáljon meg engem egy kicsit hagyni beszélni, ez sajnos nem sikerült. Nem éreztem jól magam, nem tudtam feltenni kérdéseket, és ez a mai nap folyamán megbosszulta magát” – kezdte Baukó, aki szerint Berki viselkedése zaklatásnak minősül.

Közzétette: Baukó Éva hivatalos oldala – 2018. április 12.

“Az öltözőbe menet megfenyegetett engem, megalázott a női mivoltomban. Úgy kiabált velem, hogy féltem tőle, azt hittem, hogy meg fog ütni” – mondta a műsorvezető. Berki állítólag olyanokat mondott, hogy “ő majd elintézi, hogy nekem ne legyen munkám, engem innen kirúgjanak, takarodjak innen” – fogalmazott.

Baukó azt is kifejtette, hogy Berki rendszeresen tinderezik, miközben új barátnőjével, a “drága kis Mazsi Renátával” haknizik.

Sőt, állítja, hogy Berki őt is megkörnyékezte, de visszautasította a közeledését. “Hát ki vagy te, Berki Krisztián?! Szerepelgetünk, meg Mazsi Renáta, meg leégeted a feleségedet? Még két hónappal ezelőtt engem akartál megb…ni!” – mondta.

Berki gyorsan reagált a vádakra a TWN-en keresztül:

“Ahogy a mai adásban viselkedett, egyszerre volt számomra ijesztő és kiábrándító, az egész stáb számára nyilvánvaló volt, hogy Baukó Éva illuminált állapotban állt a kamerák elé. Sőt, ezt már a műsor előtt a szerkesztőkkel együtt jeleztük a csatornának. Ezért a műsorban láthatták a nézők, hogy több blokkot is egyedül kellett vezetnem. Próbáltam őt megvédeni saját magától, és úgy végig vinni a műsort, hogy a nézők ebből ne vegyenek észre semmit. Sajnos Baukó Éva ezt nem tette lehetővé, már élő adás közben is nekem ugrott, majd ezt vállalhatatlan hangnemben a folyosón is folytatta. Természetesen a fél stáb szemtanúja volt a vitánknak, ahogy arról próbáltam meggyőzni, hogy ilyen állapotban nem állhat kamerák elé, nem hozhat ilyen helyzetbe, sem engem, sem a csatornát” – hangsúlyozta Berki.

A Fem3 csatornát is magába foglaló TV2 Csoport szűkszavúan reagált az ügyre a Blikknek: “Sajnáljuk, hogy ők úgy érzik, hogy a munkahelyi konfliktusaikat a nyilvánosság előtt kell rendezni. Mi belső ügyként tekintünk rá, és a jövőben nem vezetnek közösen műsort.”

Címlapkép: Facebook

Keresés az oldalon