Ezért zárta be az autóba a barátját - megszólalt az M3-ason elgázolt lány kedvese

Startlap - Startlap
Újabb részletek a balesetről.

Egy félreértett telefonos üzenet miatt ugrott ki kedd éjjel az M3-as autópályán Böröcz Kata szerelme kocsijából – tudta meg a Blikk.

A 26 éves lány és 35 éves párja, Zoltán közel két éve voltak együtt. Több napos vívódás után a férfi úgy döntött, elmondja a lapnak a tragikus este történéseit. Mint fogalmazott, „ilyen szerelem mindenki életében csak egy van”. Jellemző, hogy Zoltán nem képes múlt időben beszélni sem Katáról, sem a kapcsolatukról.

Kata a baleset előtt az édesanyjával és két testvérével Tankcsapda-koncerten volt. A buli végén Katáért ment Zoltán. A lány vidáman ült be az autóba, de mivel a koncerten elhagyta a telefonját, elkérte a barátja mobilját, hogy az együttes gitárosának megköszönje a jegyeket.

Ám észrevett valami félreérthető üzenetet, amit valaki írt nekem. Ezen nagyon felhúzta magát, így elkezdtünk veszekedni, miközben mentünk hazafelé az M3-ason. Szerettem volna, ha mindketten lenyugszunk, ezért megálltam, hogy elmondhassam neki: én csak őt szeretem, nincs más az életemben, félreérti a sorokat

– idézi fel a történteket Zoltán.

Kata ekkor ugrott ki az autóból a kocsikulccsal és azonnal rázárta párjára az ajtókat. Zoltán tehetetlen volt, hiszen ezt a fajta Audit belülről nem lehet kinyitni. Ugyanakkor arra gondolt, kedvese csupán lehiggadni szállt ki, és hamarosan visszatér hozzá.

Zoltán csak órákkal később tudta meg, hogy Kata nem a szalagkorlátot átlépve a biztonságot jelentő benzinkút felé vette az irányt, hanem a száguldó autók közé szaladt: egy BMW halálra gázolta.

Öt órát ültem a kocsiban úgy, hogy fogalmam sem volt semmiről. A baleset tőlem távolabb történt, nem láttam belőle semmit. Telefonom nem volt, mert az is nála maradt

– meséli Zoltán. 

A tragédiáról az őt kiszabadító rendőrtől szerzett tudomást. A férfi szerette volna még egyszer utoljára átölelni szerelmét, de addigra már elszállították a holttestet.

Kata gázolója megállás nélkül elhajtott. A rendőrség már másnap megtalálta, ellene segítségnyújtás elmulasztása miatt indult eljárás.

Ez is érdekelhet

képcím

Halálra gázolták Moszkvában a költőt, aki nyíltan kritizálta...

képcím

A bordélyházakat üzemeltető, volt riportert gázolták el az...

képcím

Visszalépett a Pest megyei ellenzéki jelölt, aki halálos...