Elengedték az M3-ason történt gázolás elkövetőjét

Startlap - Startlap
A fiatalember a Tankcsapda egy rajongóját ütötte el véletlenül.

Mint ismert, a 26 éves lányt másodikára virradó hajnalban gázolták el az M3-as autópályán. A fiatal nő a Tankcsapda rajongója volt, a koncertjükről tartott hazafelé egy kocsival a barátjával, ám az úton összevesztek, a fiatal nő pedig egy hirtelen jött ötlettől vezérelve – miután a férfi megállt, hogy megbeszéljék nyugodtan a problémájukat – magához vette a kocsikulcsot, kiszállt az autóból, amit egyetlen mozdulattal be is zárt – írja a Blikk.

Pánikba esett, ezért hajtott el

A lányt elütötte egy épp arra autózó fiatalember, a 20 éves, gyömrői Martin, aki pánikba esett, ezért továbbhajtott, s akit a rendőrök az otthonában fogták el. Mint megírtuk, az elgázolt lány édesanyja megbocsátott a gázolónak, aki rosszkor volt rossz helyen.

A zenekar gitárosa talált rá

Az elütött lány testét egyébként a Tankcsapda szintén hazafelé tartó gitárosa vette észre, a zenekar rajongója mellett volt az utolsó pillanataiban.

Eljárás indul ellene

A véletlenek sorozatából szövődött tragédia kapcsán most újabb információt tudtunk meg: a gázoló fiatalember nem került előzetes letartóztatásba, sőt, a nyomozási bíró elé sem vitték, mivel az ügyészség nem kérte ezt, nem látták indokoltnak, hogy a tárgyalásig bármilyen kényszerintézkedést alkalmazzanak a szerencsétlen baleset résztvevője ellen. Ellene egyébként segítségnyújtás elmulasztásának vétsége miatt indult eljárás.

Ez is érdekelhet

képcím

Halálra gázolták Moszkvában a költőt, aki nyíltan kritizálta...

képcím

A bordélyházakat üzemeltető, volt riportert gázolták el az...

képcím

Kitalálod, melyik budapesti kerületben járunk? Kvíz a...