Elengedték az M3-ason történt gázolás elkövetőjét

A fiatalember a Tankcsapda egy rajongóját ütötte el véletlenül.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-01-04 10:41

Fotó: police.hu

Mint ismert, a 26 éves lányt másodikára virradó hajnalban gázolták el az M3-as autópályán. A fiatal nő a Tankcsapda rajongója volt, a koncertjükről tartott hazafelé egy kocsival a barátjával, ám az úton összevesztek, a fiatal nő pedig egy hirtelen jött ötlettől vezérelve – miután a férfi megállt, hogy megbeszéljék nyugodtan a problémájukat – magához vette a kocsikulcsot, kiszállt az autóból, amit egyetlen mozdulattal be is zárt – írja a Blikk.

Pánikba esett, ezért hajtott el

A lányt elütötte egy épp arra autózó fiatalember, a 20 éves, gyömrői Martin, aki pánikba esett, ezért továbbhajtott, s akit a rendőrök az otthonában fogták el. Mint megírtuk, az elgázolt lány édesanyja megbocsátott a gázolónak, aki rosszkor volt rossz helyen.

A zenekar gitárosa talált rá

Az elütött lány testét egyébként a Tankcsapda szintén hazafelé tartó gitárosa vette észre, a zenekar rajongója mellett volt az utolsó pillanataiban.

Eljárás indul ellene

A véletlenek sorozatából szövődött tragédia kapcsán most újabb információt tudtunk meg: a gázoló fiatalember nem került előzetes letartóztatásba, sőt, a nyomozási bíró elé sem vitték, mivel az ügyészség nem kérte ezt, nem látták indokoltnak, hogy a tárgyalásig bármilyen kényszerintézkedést alkalmazzanak a szerencsétlen baleset résztvevője ellen. Ellene egyébként segítségnyújtás elmulasztásának vétsége miatt indult eljárás.

Mai nap hírei

Olyan fog történni Ausztriában, mint még soha sehol

eurosport.hu6 órája

Lázár János meglepően nyílt kihívást intézett a budapesti fideszesekhez, és háborút hirdetett a külföldi hipermarketek ellen

444.hu15 órája

Biológus: Az oltás után még szigorúbban kell venni a szabályokat

168.hu16 órája

Dr. Merkely Béla: „Megrövidítjük a minőségi életünket, ha nem mozgunk napi rendszerességgel”

wmn.hu16 órája

Mégse a Pfizer vakcinája a legjobb? Most kiderül!

promotions.hu17 órája

A kormány előtt a nyitás menetrendje

vg.hu19 órája

Megkaptam a Szputnyik vakcinát: ezt tapasztaltam az elmúlt napokban

joy.hu19 órája

Nagy Feró nem fogta vissza magát, beszólt a Covid idején nyaralóknak

metropol.hu19 órája