A bordélyházakat üzemeltető, volt riportert gázolták el az M0-son

Startlap - Startlap
Mintegy másfél év alatt több mint 37 millió forint bevételre tett szert a bordélyházak üzemeltetésével a férfi.

Kékfény bordélyházak üzemeltetésével vádolt volt riporterét gázolták el szeptember 10-én a reggeli órákban az M0-s körgyűrűn – értesült róla több forrásból a Magyar Nemzet

A pétervásárai Berkes Bélával szemben szeptember 18-án emelt vádat a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Főügyészség 18 rendbeli bordélyház fenntartásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntette, valamint kábítószer-birtoklás vétsége miatt és börtönbüntetés kiszabását kérte rá.

A Telex kérdésére a Pest megyei rendőrség megerősítette, hogy az M0-son elgázolt férfi pétervásárai, azt viszont nem, hogy büntetőeljárás alatt állna. Azt válaszolták, hogy a rendőrség helyszínelt a balesetnél, és a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Osztálya közúti közlekedési szabályok kisebb fokú megsértése miatt szabálysértési eljárást folytat a baleset ügyében, és vizsgálják a sérült felelősségét is.

A Magyar Nemzet a baleset körülményeiről azt írta, hogy vasárnap reggel az M0-s autóúton az autók között sétált egy férfi, majd az adott útszakaszon egy szabályosan arra közlekedő autó elsodorta. A gyalogos megsérült, a többi autós ki tudta kerülni. Túlélte, azonban kórházba szállították. Azt még nem lehet tudni, hogy mit keresett gyalogosan az M0-s körgyűrűn.

Berkes Béla a vádirat szerint 2021-től Budapesten és vidéki nagyvárosokban több lakóingatlant vett bérbe azért, hogy ott nők prostitúciós tevékenységet folytassanak. Az illegális tevékenységgel a vádlott 2021 augusztusától 2023 januárjáig több mint 37 millió forint bevételre tett szert.

Címlapkép: Youtube / Police.hu

Ez is érdekelhet

képcím

Halálra gázolták Moszkvában a költőt, aki nyíltan kritizálta...

képcím

Videón, ahogy pokoli lángokkal égett egy méregdrága Porsche az...

képcím

Képeken a hét jelentősebb hírei