Kitalálod, melyik budapesti kerületben járunk? Kvíz a legismertebb épületekről

Startlap - Startlap
Speciális helyismereti fejtörő a magyar főváros ikonikus objektumaival a főszerepben. Vasárnap délelőtti hírösszefoglaló.

Kitalálod, melyik budapesti kerületben járunk? Kvíz a legismertebb épületekről

Vasárnapi fejtörőnkben ezúttal szükség lesz némi speciális helyismeretre, a kérdésekben szereplő ikonikus objektumokat viszont szinte bizonyosan mindenki jól ismeri. Tedd próbára tudásodat te is.

Szijjártó Péter Dzsudzsák Balázzsal utazott focimeccsre

A külügyminiszter két fia mellett, az autó hátsó üléséről mosolygott a szelfiző Szijjártó kamerájába egy széleset Dzsudzsák Balázs, miközben a magyar-német Nemzetek Ligája mérkőzésre tartottak. A fénykép ide kattintva nézegethető.

Ördög Nóra üzbegisztáni fotója elég menő

Ördög egy olyan kezeslábast vett fel, amely önmagában is elég izgalmasnak mondható, de még összeöltöznie is sikerült egy épülettel, majd a hasonlóságról mindannyiunk örömére fényképeket készített. 

Charlize Theron majdnem felismerhetetlen új hajszínével

Isa Foltin/WireImage

Az Oscar-díjas művésznő feketére cserélte jellegzetes szőke fürtjeit, és azóta mintha egy másik ember nézne vissza ránk. Fotó.

Gáspár Győző kislánya plasztikai műtétekre készül

Gáspár Virág élete első nagyinterjújában fejtette ki, mely testrészeit tervezi átszabatni, ezenkívül pszichológusi és divattervezői álmairól nyilatkozott. Erre a linkre kattintva meghallgathatod a beszélgetést.

Demcsák Zsuzsa: Ezt az alakot nem a szél fújta össze

Demcsák Zsuzsa elmagyarázta, minek köszönhető, hogy “végre abszolút úgy néz ki, ahogy látni szeretné magát”. A műsorvezető nemcsak életmódjáról, hanem házasságáról is nyilatkozott, és arról, miért fontos számára, hogy férje mellett mindig “harcos amazon” lehet. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Csuti: Egyelőre nem költöztünk össze, de gyakran alszom Reginánál

Azt gondolom, sokat elmond, hogy Reginát már bemutattam édesanyámnak és a gyerekeimnek

– mondja Szabó András Csuti új barátnőjéről, akivel szakítása után ismerkedett meg. A vele készült interjú alapján úgy tűnik, Reginával mindenben megértik egymást, és még az sem okoz gondot, hogy mindketten vezető pozícióban dolgoznak. Részletek.

Gábor Zsazsa özvegye különös titkokat mesélt feleségéről: “Találtam egy kartondobozt, ami tele volt levelekkel”

Csodálatos életünk volt, ezért eszembe se jutott irigykedni…

A világhírű magyar filmszínésznő emlékezetének életben tartásával folyamatosan rivaldafényt kereső Frédéric von Anhalt herceg elárulta, milyen holmikat talált Zsazsa halála után, és azt is, hogyan tudta Gábor Zsazsa titokban tartani valódi életkorát. Részletek.

Simon Pegg szerint a legjobb dolog, amit Tom Cruise tanított neki, hogy sose vállaljon felelősséget a hibáiért

Michael Loccisano/Getty Images for Paramount Pictures

A szokatlan életbölcsességet maga Cruise is követi, akiről angol színészkollégája úgy véli, “talán ő az egyetlen filmsztár manapság”. Tom Cruise életvezetési tippjéről és sztársága rejtelmeiről ebben a cikkben olvashatsz.

(Címlapkép: Rita Franca/NurPhoto via Getty Images)

Ez is érdekelhet

képcím

Szlovák elnökválasztás: Pellegrini nyert, Szijjártó rögtön...

képcím

Robbanás történt Budapesten, egy nő meghalt

képcím

Mi történt azóta, hogy Magyar Péter közzétette a hangfelvételt?