Elkapták a gázolót, aki M3-ason halálra gázolt egy nőt, majd továbbhajtott

Startlap - Startlap
A nő az úttesten sétált, amikor elgázolták. A jármű vezetője továbbhajtott.

A budapesti nyomozók elfogták azt a 20 éves gyömrői férfit, aki az M3-as autópályán elütött egy nőt, majd segítségnyújtás nélkül továbbhajtott – írja a Blikk. 

Szerda hajnalban Budapesten, az M3-as autópálya fővárosból kifelé vezető oldalán, a 11-es kilométerszelvénynél egy nő holttestére bukkantak.

A rendőrség később közölte, hogy a helyszíni szemle alapján kiderült, a nőt elgázolták, ráadásul cserbenhagyásos gázolás áldozata lett: a sofőr, aki elütötte, segítségnyújtás nélkül továbbhajtott, a nő pedig a helyszínen az életét vesztette.

A Mogyoród irányába közlekedő jármű elütött egy úttesten sétáló nőt, majd segítségnyújtás nélkül továbbment. A baleset következtében a nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen elhunyt.

A visszapillantó árulta el

A baleset során letört az autó visszapillantó tükre, amely alapján a rendőrök azonosították a járművet, majd a lefoglalt kamerafelvételek alapján a sofőrt is. A nyomozók a 20 éves gyömrői V. Martint 2019. január 2-án délelőtt lakcímén elfogták, valamint az udvaron megtalálták és lefoglalták a férfi autóját. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztályának nyomozói a férfi ellen segítségnyújtás elmulasztása vétség miatt folytat eljárást – írja a rendőrség honlapján. 

Ez is érdekelhet

képcím

Egy újabb pedofilügy: Békésben tizenéves fiúkat molesztált a...

képcím

Halálra gázolták Moszkvában a költőt, aki nyíltan kritizálta...

képcím

Belga rendőrség: többeket megölt egy fegyveres Brüsszel...