Elárulták, mennyi pénzt kerestek a magyar válogatott tagjai a foci Eb-vel

Startlap - Startlap
Több milliárd forint érkezik a Magyar Labdarúgó Szövetség számlájára, ennek egy részét osztják szét a játékosok és Marco Rossiék között. Esti hírösszefoglaló.

Elárulták, mennyi pénzt kerestek a magyar válogatott tagjai a foci Eb-vel

Több milliárd forint érkezik a Magyar Labdarúgó Szövetség számlájára az Európa-bajnokságra való kijutás, illetve az elért eredmények okán. Ennek egy részét osztják szét a játékosok és Marco Rossiék között. Ki mennyi pénzt kap? Ebből a cikkből megtudhatod.

Meghalt a borsodi munkás, akihez főnöke miatt nem hívhattak mentőt

A férfi egy munkahelyi balesetben agyzúzódást és többszörös koponyatörést szenvedett. Az esetről és annak fejleményeiről ebben a cikkben írnak.

Szijjártó Péter szerint a liberális mainstream globális fake news támadást indított Magyarország ellen

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Azért, mert “nem bírják elviselni”, hogy Magyarország ennyire sikeres. A külügyminiszternek a kormány pedofiltörvénye kapcsán sikerült erre a megállapításra jutnia, a hágai magyar nagykövetség pénteki fényfestését “kikéri magának”, a foci-Eb sokszínűséget hirdető kampányát pedig “gátlástalannak és gusztustalannak” érziErre a linkre kattintva Szijjártó Péter teljes elmélkedését elolvashatod.

Rázárta az autót a tűző napon és magára hagyta hatéves kislányát egy anyuka Vácon

A rendőrség egy videófelvételből szerzett tudomást a néhány nappal ezelőtt történt esetről. Az édesanya azt mondja, nem követett el bűncselekményt. Mi történt? Innen kiderül.

Szeptembertől a csecsemőktől is kérnek személyit a magyar szálláshelyek

Elstartol a Vendég Információs Zárt Adatbázis, amelyben hamarosan mindenkiről fényképes nyilvántartásban rögzítik, hogy mikor, kivel és hol foglalt szobát. Aki nem adja oda az okmányát, attól megtagadják a szolgáltatást. További információkért katt ide.

Bíró László indul a Jobbik színeiben Borsodban

Bíró durva antiszemita és rasszista megnyilvánulásairól híresült el, amelyekért a tavalyi időközi választás előtt kért bocsánatot. Részletek itt.

Szivárványos karszalagban focizik vasárnap a hollandok csapatkapitánya

Szijjártó Péter elképzeléseivel ellentétben Gini Wijnaldum feliratos karszalagja azt szimbolizálja, hogy a foci szeretete összeköti az embereket. Fotó és további részletek itt.

Mindeközben a holland sajtó arról értesült, hogy az UEFA kitiltott mindennemű szivárványos tárgyat a Puskás Arénából. A szövetség nyilatkozatából egészen más derül ki. Bővebben.

Leköptek és megütöttek két német lányt a magyar szurkolók, mert szivárványos arcfestéssel mentek a Puskásba

A Budapesten tanuló két orvostanhallgató azt állította a német Bildnek, hogy sem a szervezők, sem a hatóságok nem vették őket komolyan. A csatorna helyszíni videófelvételt is közölt. Íme.

Több mint 600 bulizó diák került karanténba Mallorcán

Fotó: Isaac Buj/Europa Press via Getty Images

A hatóságok vizsgálatot indítottak a vizsgaidőszak utáni vakációjukat töltő hallgatók tömeges megfertőződése miatt. Az eset a Baleár-szigetekre nézve igencsak rosszkor történt. Bővebben.

Könnygázzal és gumilövedékkel támadták a török rendőrök az isztambuli Pride résztvevőit

A városvezetés néhány órával a kezdés előtt tiltotta be a felvonulást, amely a közelmúltban már a második hasonló lépés volt. Recep Tayyip Erdogan elnök rendszeres kirohanásokat intéz az LMBTQI közösség ellen. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg.

Ez is érdekelhet

képcím

Blikk: magyar milliárdos zuhant le Ráckeresztúron Besenyei Péter...

képcím

Szlovák elnökválasztás: Pellegrini nyert, Szijjártó rögtön...

képcím

Magyar Péter reagált az interjúra: Varga Judit "hol ököllel, hol...