Kiemelt Hírek 2021. június 27.

Így úszhatod meg olcsón az utazást a Balatonra

Startlap Kiemelt Hírek 2021. június 27.
Attól függően, hogy melyik település a te végállomásod, több ezer forintot is spórolhatsz. Vasárnap déli olvasgatós hírösszefoglaló.

Így úszhatod meg olcsón az utazást a Balatonra

A MÁV új jegytípusával jelentős kedvezmények érhetők el. Attól függően, hogy melyik település a te végállomásod, több ezer forintot is spórolhatsz. További információkért katt ide.

Berki Mazsi pocakos edzése kiverte a biztosítékot a kommentelőknél

Berki Krisztián feleségének szavaiból az derül ki, hogy mindenre nagyon odafigyel. A hozzászólók nem értenek egyet ezzel. Az ominózus felvétel és a további részletek ebben a cikkben nézegethetők.

16 éves magyar fiú ötletéből készít játékot a LEGO

Fehérvári Donát játékát világszerte árusítani fogják, a fiú részesedést kap az eladásokból. Erre a linkre kattintva megnézheted Donát játéktervét.

Károly herceg 1984 óta hordja ugyanazt a szürke öltönyt

Fotó: Jonathan Brady – WPA Pool/Getty Images

A 37 évvel ezelőtt vásárolt szettben minden évben fontos eseményeken jelenik meg, Harry és Meghan esküvőjén is ezt viselte. II. Erzsébet fia a világ leghíresebb divatlapja, a Vogue hasábjain vallott meglepő öltözködési szokásairól. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Dr. Máté Gábor: Az alkohol egy fájdalomcsillapító, minél több a fájdalom, annál több az alkoholizmus. Magyarország ennek jó példája

Miután 1998-ban megjelent a Kanadában élő magyar családorvos első, mentális egészséggel foglalkozó könyve, egy magyar kiadó azt mondta, ilyen kötetre itt nincs igény, ilyen problémáink nincsenek. Azóta 24 nyelvre fordították le könyveit, világszerte ismerik és olvassák Dr. Máté Gábor írásait, és immár nálunk is felfedezték.

Akkor már rájöttek, hogy mégis van itt baj.

Dr. Máté Gábor a 24.hu-nak fejtette ki gondolatait a mérgező kultúránkról és a stresszről, amibe szó szerint belebetegszünk, és arról, milyen kötelességei lennének az államnak és a társadalomnak egy boldogabb világban. A teljes beszélgetés itt olvasható.

8 millió forintot ér az első hely a palotási horgászversenyen

A második és a harmadik helyezett is példátlanul nagy összegben részesül, ketten együtt 6 millió forinttal lesznek gazdagabbak. A 63 hektáros Palotási-víztározó rendkívüli horgászversenyéről erre a linkre kattintva olvashatsz.

Balatoni strandkörkép kutyásoknak

Alig vannak olyan fürdőhelyek, ahol az ebeket is szívesen látják, viszont jó hír, hogy ezek mindegyike roppant rendezett, a gazdik beszámolói szerint látogatásra érdemes. Ebben a cikkben alapos, fényképekkel tűzdelt leírásokat találsz a kutyabarát balatoni strandokról.

Keressük a legjobb lángost a Balatonon!

Nagy balatoni lángoskörképünk összeállításához a te segítségedre is szükségünk van. Hol etted a legfinomabbat és mennyibe került?Részletek itt.

Melyik szobába milyen klíma való? Elmagyarázzuk a legfontosabb szempontokat

Fotó: Getty Images

A váratlanul nagy hőség miatt hirtelen mindenki ventillátort, légkondit vagy léghűtőt vásárolna. Ahhoz, hogy valóban optimális megoldást találj otthonod hőmérsékletének meghekkelésére, fontos tudni néhány alapvetést. Bővebben.

Ez a rejtett szupererőd a csillagjegyed szerint

Természetesen senki sem képes megállítani az időt, és láthatatlanná válni sem, ugyanakkor – mondják az asztrológusok – a születési dátumunknak megfelelően mindannyian rendelkezünk néhány evilági rejtett erővel, hatodik érzékkel. Ha kíváncsi vagy a sajátodra, itt folytasd az olvasást.

Keresés az oldalon