Belföld 2021. június 22.

Hol a legjobb a balatoni lángos? Keressük a kedvenc helyeket!

Startlap Utazás Belföld 2021. június 22.
Tombol a nyár, egyre többen pihennek a Balatonnál, két csobbanás között pedig sokan falatoznak a lángosozóknál. De hol kapható a legfinomabb lángos a tónál, és mennyibe kerül? Nagy balatoni lángoskörkép készítéséhez várjuk olvasóink ajánlásait.

Szeretnénk összegyűjteni, egy cikkben megosztani azokat a helyeket, ahol a legfinomabb lángos kapható a Balaton partján. Ugyan mi is nagyon szeretjük a magyar konyha egyik legnagyobb remekművét, be kellett látnunk, hogy egyedül nem tudjuk végigkóstolni az összes hely kínálatát a tónál. Ezért most olvasóink ajánlásait várjuk a Startlap Utazás nagy balatoni lángoskörképéhez.

  • Te ettél már idén finom lángost a Balatonnál?
  • S ha igen, pontosan hol található az a lángosozó?
  • Mennyibe került a lángos?
  • Fotót is küldenél a finomságról?

Ezekre a kérdésekre várjuk a választ, és annak is nagyon örülünk, ha az alapinformációk mellé írsz egy pár mondatos véleményt az ételről. (Igen, hősiesen álljuk majd a sarat, és nem rohanunk el egyből a monitortól ennivalóért.)

Ha te is ajánlanád a kedvenc helyedet, várjuk üzeneted a fenti információkkal, fotókkal az utazas@startlap.hu címre, vagy írj nekünk az Utazás Tippek Facebook-oldalunkon!

Fotó: Michal Fludra / NurPhoto via AFP

.

Keresés az oldalon