Kiemelt Hírek 2021. június 26.

Várkonyi Andreát kényezteti Mészáros Lőrinc

Startlap Kiemelt Hírek 2021. június 26.
Magyarország leggazdagabb vállalkozója, mióta megtalálta a szerelmet az ismert műsorvezető mellett, újra boldog. A barátok szerint a tenyerén hordozza Andreát. Heti bulvárösszefoglaló.

Várkonyi Andreát kényezteti Mészáros Lőrinc

2021 álompárját a minap Olaszországban kapták lencsevégre, ahogyan vidáman sétálgattak. A Blikk szerint a világ legboldogabb nőjévé akarja tenni Várkonyi Andreát vőlegénye, Mészáros Lőrinc. Részletek

Kabos László özvegyét titokban eltemették: Urbán Erika hiába akart, nem nyugodhat férje mellett

A közelmúltban 71 évesen elhunyt színésznő mindent előkészített, pontos listát adott arról a néhány személyről, akik részt vehettek temetésén. Viszont származása és szerelme félelmei miatt az a döntés, hogy Kabos mellé helyezzék testét, nem az ő kezében volt. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg, ahol Urbán Erika barátnője mesél a részletekről.

Schobert Norbert: A zsidóknak módosultak a DNS-ei, tehát sokkal inkább híznak, hogy ezt a dolgot túléljék

MTI/Mónus Márton

Schobert Norbert a Neokohn.hu-nak adott interjújában a náci Németországtól indulva vezette le, miért szenved a mai zsidóság szív- és érrendszeri problémáktól. Ezenkívül arról is szó esett, hogy a Gestapo miatt nem hord Hugo Boss ruhát. A beszélgetés legjobb részei itt olvashatók.

Pataky Attila Orbán Viktornak is gratulált a német-magyar meccs után

Mokka stúdiójába hívták Pataky Attilát és Gömöry Zsoltot, az Edda Művek két zenészét, hogy kitárgyalják a Németország-Magyarország Eb-mérkőzéstahol 2-2-es döntetlen születettPataky a miniszterelnök mellett még Gulácsi Péternek is üzent élő adásbanItt nézheted meg a videót.

Megszólalt a Barátok közt kellékese: “Én vagyok, aki megöltem Magdi anyust”

Százezrekért árulták a galacsint a neten, mint filmtörténeti ereklyétKovács Péterrel, aki hét éven át dolgozott a stábbal, az RTL Klub készített interjútÍme.

Ördög Nóra az új kisboltról: Hitelt vettünk fel, és minden anyagi forrásunkat beletesszük

A fél családjuk részt vesz a vállalkozásban, amellyel nagy rizikót vállaltak. A részletekről Ördög Nóra mesél ebben a cikkben.

Kiderült, hogyan tudta meg György herceg, hogy egy nap király lesz belőle

Az idén júliusban 8. szülinapját ünneplő György herceg már most tisztában van azzal, hogyha felnő, ő lesz a trón következő örököse. Ebből a cikkből megtudhatod, mikor és hogyan árulták el neki a hírt.

Koltai Róbert: A kaposvári színházból már a portás is Kossuth-díjas, csak én nem

Fotó: MTVA/Zih Zsolt

A 77 éves művész azt mondja, nem kedvelik őt odafent. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg.

Rubint Réka “ledöbbentette az embereket” Rómában, hogy három gyermekes anya

Több helyen nem jöttek rá, hogy a 16 éves Norbika a fia. Vajon mégis miért? A nyaralós fotókkal megtűzdelt élménybeszámolóitt olvasható.

Sáfrány Emese megmutatta újszülött kisfiát: különleges nevet választottak a babának

A pici “megvárta, hogy apukája élőben lássa a Magyarok 1:1-es eredményét”. Baba és mama szépek és egészségesek, Sáfrány tökéletes sminkben posztolta közös fotóját a kicsivel a kórházi ágyról alig egy nappal a szülés után. Fotók és további részletek itt.

Keresés az oldalon