Bíró Ica is tüntetett az elárverezett otthonáért a Kúria előtt

Startlap - Startlap
'Minden nap arról szól, hogy hogyan éljem túl.'

Bíró Ica is megjelent egy beadvánnyal a kezében a devizahitelesek pénteki demonstrációján a Kúria épülete előtt.

Az illetékes szervekhez beadtam a papírokat, innentől kezdve pedig bíznom kell abban, hogy igazságos döntés születik. Azt szeretném, hogy legalább függesszék fel a május elején esedékes kilakoltatásokat, amíg nem születik egy új és igazságos, az európia trendeknek megfelelő jogszabály

– mondta a Blikknek a fitneszlady.

Bíró Ica még 2005-ben vett fel svájci frank alapú hitelt, aminek a háromszorosára nőtt törlesztőrészletét már nem tudta fizetni, így elárverezték a házát.

Tavaly nyáron úgy nyilatkozott, hogy anyagi problémái megkeserítik az életét és minden pillanata az “életben maradásról” szól:

Én is benne vagyok abban a nagy csapatban, amiben a fél ország benne van, a devizakárosultak csapatában. Azért küzdök, hogy megmaradjon az otthonom, a dolgaim. Minden nap arról szól, hogy hogyan éljem túl: küzdök a licitálóval vagy éppenséggel a végrehajtóval és egyéb más dolgokkal vagyok elfoglalva ahelyett, hogy csinálnám a dolgaimat, a fitnesz programomat, az életmódtanácsadást. Az egész életem most arról szól, hogy hogyan védjem meg azt, ami az enyém. Vinnék mindenemet. Nem vagyok most jó passzban.

 

Ez is érdekelhet

képcím

Pintér Sándorék szerint a baloldal miatt nehéz megemelni a...

képcím

Majka Curtisről: Sajnos a pletyka igaz

képcím

Bíró Ica elárulta, mekkora a nyugdíja: "Mindenki tudja, ez mire...