Bíró Ica: Minden napom a túlélésről szól

A magyar fitnesz nagyasszonya Orbán Viktorral is szeretne beszélni, hogy megmentse magát és devizahiteles sorstársait.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-07-13 15:21

Fotó: TV2

Bíró Ica májusban ünnepelte 61. születésnapját, de ez egyáltalán nem látszik rajta, az egykori modell a mai napig roppant csinos. A TV2 Mokka című műsorában is egy friss lenge ruhás fotóról kérdezték a fitneszladyt, aki azonban hamar témát váltott.

Bíró Ica elmondta: sem a testével, sem a munkájával nem tud foglalkozni, ugyanis anyagi problémái megkeserítik a napjait, és minden pillanata az “életben maradásról” szól:

Én is benne vagyok abban a nagy csapatban, amiben a fél ország benne van, a deviza károsultak csapatában. Azért küzdök, hogy megmaradjon az otthonom, a dolgaim. Minden nap arról szól, hogy hogyan éljem túl: küzdök a licitálóval vagy éppenséggel a végrehajtóval és egyéb más dolgokkal vagyok elfoglalva ahelyett, hogy csinálnám a dolgaimat, a fitnesz programomat, az életmódtanácsadást. Az egész életem most arról szól, hogy hogyan védjem meg azt, ami az enyém. Vinnék mindenemet. Nem vagyok most jó passzban. Épp a napokban vannak történések, és ez számomra halálsort jelent. Nem csak nekem, úgy tudom, naponta 250 családot lakoltatnak ki. Erről nem szól a fáma és a média, pedig ezek nagyon fontos dolgok, és nagyon szeretném, ha most ez eljutna akár a kormányig. Orbán Viktorral is szeretnék erről beszélni

– mondta Bíró Ica, aki hozzátette: ahhoz képest még aránylag egyben van, hogy a devizahitele a mindennapjait is megpecsételi. Ha nem nyomasztaná a hatalmas adósság, akkor szivesen foglalkozna egy új programmal, amivel a saját korosztályát szeretné megszólítani az életmód, egészség, és szépségápolás témájában. Másik nagy álma a divattanácsadás, ugyanis sokan nem tudják, de Ica eredetileg erre a területre készült, hiszen ruhaipari iskolát végzett.

Mai nap hírei

Több száz delfin követte öngyillkosságba a vezetőjét

napmintnap.com5 órája

Rutinos diplomásként bemondaná a nettó 500-as fizetési igényét egy állásinterjún? Sokan megteszik

haszon.hu6 órája

Hogyan nullázhatom a klímaberendezés fogyasztását?

tisztajovo.hu7 órája

Megáll az ész: A Fidesz négy évig nem fizetett az egri strand vizéért

eger.ezalenyeg.hu8 órája

Szalai Ádámra nem számítanak a Mainznál, klubváltás lehet a megoldás

eurosport.hosszabbitas.hu16 órája

Bivalyerősnek ígérkezik a Galaxy S21/S30 mobilokba kerülő Exynos 1000 rendszerchip

gsmring.hu17 órája

Jakab Péter: lebontjuk a kétharmadot

demokrata.hu18 órája

Három kérdés, amire csak a zsenik és a skizofrének válaszolnak helyesen

femcafe.hu19 órája