Majka Curtisről: Sajnos a pletyka igaz

Startlap - Startlap
A két rapper bejelentette, hogy külön utakon folytatják tovább a zenei karrierjüket. Heti bulvárösszefoglaló.

Majka Curtisről: Sajnos a pletyka igaz

Már a péntek esti koncerten sejteni lehetett, hogy nincs minden rendben Curtis és Majka között, utóbbi ugyanis egyedül lépett színpadra. Szombaton pedig kiderült: külön folytatják a karrierjüket. A hírt később mindketten megerősítették. Majka az Instagramon arra is utalt, hogy mi vezetett a szakításhoz. Innen kiderül.

Novák Katalin úgy nézett ki a 100. Magyar Derbyn, mint aki II. Erzsébet trónfosztására készül

A köztársasági elnök szó szerint királynőien festett, simán elvegyülhetett volna az angol uralkodó közvetlen környezetében is egy helyi sportversenyen, annyira komolyan vette öltözékével a lovassport hagyományait. Erre a linkre kattintva nemcsak Novák Katalinról, hanem szüleiről is találsz fényképeket, ugyanis az ő társaságukban érkezett a Kincsem Parkba.

Sőt, Oroszlán Szonja is a helyszínen volt, aki eleganciában alulmaradt Novák Katalinhoz képest, ugyanakkor ő is nagyon kitett magáért, és egy rakás fotót posztolt a jelenéséről. Íme.

A besúgó sztárja: Piszok vagyunk a köröm alatt

Váradi Gergely élvezné a sikersorozat körüli pörgést, de azt mondja, holnapra ez is elmúlik – majd ezután a sorozat elérhetetlenné vált az HBO Maxon. Jogosnak tartja a kritikák egy részét, de nem bánja, hogy a sorozat megosztja a nézőket. Egyelőre nem érzi magát sikeresnek, mert az Oscar-díjtól számítja a sikert. Az SZFE-s egyetemfoglalásra élete legcsodásabb időszakaként tekint, és szívesen lázadna még, ha lenne hol. Mire elég a színészi elismertség Magyarországon? Miért főzés közben ért véget egy párkapcsolata? Interjú.

Liptai Claudia: Gyerekkoromban maximum havi egy Sport szeletre volt pénzünk

Sajtóklub/RTL2/Nyitrai Szilárd

A konyhájában “csend, rend és fegyelem” uralkodik, a bolti sütemények és tejszín az ellenségei, és meglepő módon sem Pataki Ádám, sem ő nem szokott sütögetni otthon. Na de vajon miket vásárol, miket főz, és miket eszik egy olyan család, ahol két cukrász is van? Liptai Claudia interjúban mesélt konyhai titkaikról, nagy kedvenceikről, a tabukról és egyéb szokásaikról.

Telt házas koncerttel tért vissza Rúzsa Magdi, 5 hónappal a szülés után bomba formában

Az énekesnő tavaly ősszel jelentette be visszavonulását, mivel három gyermeket hordott a szíve alatt, akiknek idén februárban adott életet. Ehhez képest a Budapest Parkban úgy állt a színpadon, mintha egy évvel visszaforgatta volna az idő kerekét. Rúzsa Magdi azt állítja, a genetikának és a szoptatásnak köszönheti az alkatát. Galéria.

Bíró Ica elárulta, mekkora a nyugdíja: “Mindenki tudja, ez mire elég…”

Megérkezett Bíró Ica hivatalos értesítője nyugdíjának összegéről, és habár a Metál Lady még ennél is kevesebbre számított, így is két állásban kell dolgoznia. Bíró Ica anyagi helyzetéről és arról, milyen munkákat vállalt, itt írnak.

Előkerült egy videó Vilmos hercegről, amit nem véletlenül igyekszik eltüntetni az internetről a palota

II. Erzsébet unokája pozíciójához méltón általában feddhetetlen, bárhol is jelenik meg Vilmos, mindig tökéletesen viselkedik. Ugyan ezen a felvételen, amely állítólag tavaly készült a bicikliző hercegről – és hadd jegyezzük meg, a kerékpár már önmagában egy olyan körülmény, ami szokatlan Vilmostól -, rendkívül dühösen vitatkozik, a Kensington-palota arról nyilatkozott, Vilmos csak gyermekei védelmére kelt egy lesifotós miatt.

69 évesen is büszkén posztol strandolós képeket Csongrádi Kata

Az Operettszínház és a Mikroszkóp Színpad egykori tagja, aki később műsorvezetői babérokra tört, egy “nemzetközi produkció” felkérésére készített magáról fürdőruhás képeket, amikkel akkora sikert aratott, hogy meg is kapta a munkát. Csongrádi Kata úgy fogalmazott:

egy folyamatos koplalás az életem.

Fotók és további részletek itt.

Kajdi Csaba: Tóth Gabi lesz a kultúránk? Atyavilág, hova jutunk?

A celebvilágot célzó rendszeres kritikáival saját maga is celebbé vált Kajdi ezúttal egy fontos ügyben szólalt fel. A Visage modellügynökség tulajdonosa az állami támogatások hiányában bezárással fenyegetett budai Átrium Színház kapcsán temette a kultúrát közösségi oldalán. Kajdi Csaba nyilatkozata itt olvasható.

Rogán Cecília interjút adott Palik Lászlónak: “Nyilván kislányt szerettem volna a két fiú után”

Fotó: Korponai Tamás / Central Médiacsoport

Palik László futós interjúsorozata legfrissebb részében ezúttal Rogán Antal volt felesége húzott sportcipőt, és vette nyakába Palikkal a Margit-szigetet. Rogán Cecília annak ellenére roppant jól bírta az iramot, hogy harmadik gyermeke születése óta ez volt az egyik első alkalom, amikor futni ment. A beszélgetés során többek között kiderült, hogy párhuzamosan végzett két egyetemet, és habár főleg magánéleti kérdéseket kapott, politikai aktivitása is szóba került. Íme a beszélgetés.

Ő Rózsa György egyetlen gyermeke: a 39 éves Csilla tehetséges, boldog, és 10 évet is letagadhatna a korából

Rózsa Csilla a tornász Kanyó Éva és Rózsa György lánya, aki 17 évesen veszítette el édesanyját. Azóta már ő maga is anyuka lett, és ugyan tornásszá nem vált, mégis anyukája nyomdokaiba lépett karrierje során. Fotók és további részletek itt.

 

Címlapkép: MTI/Vasvári Tamás

Ez is érdekelhet

képcím

Novák Katalin gazdasszonya bruttó 700 ezer forintos fizetést kap...

képcím

Novák Katalin a Karmelitában járt

képcím

Hivatalba lépett Sulyok Tamás államfő, de ünnepélyes beiktatás...