Kiemelt Hírek 2018. április 13.

Berki Krisztián: Baukó Éva nem tehet róla, hogy cirkuszol, segítségre szorul

Startlap Kiemelt Hírek 2018. április 13.
Szerinte kolléganője betegesen vonzódik a botrányokhoz, ő azonban ebben nem szeretne közreműködni. Mindenkit arra kér, segítsenek Baukó Éván, mert nem tehet arról, hogy így viselkedik.

Baukó Éva szerint Berki Krisztián tegnap rátámadt és megfenyegette őt a közös műsoruk után, amire Berki először írásban csak annyit reagált, hogy Baukó illuminált állapotban volt. Baukó Éva ezért úgy döntött, élő közvetítéses vér- és vizeletvizsgálattal igazolja magát, és bepereli Berki Krisztiánt.

Berki Krisztián közben egy rövid videóban fejtette ki részletes álláspontját az eseményekről, amit szimplán a kolléganője által generált cirkusznak titulált.

Nem kívántam nap közben belefolyni Baukó Éva által öncélúan gerjesztett média cirkuszba ezért most sem azt teszem csak őszintén elmondom Nektek mi történt ma reggel. Ez kevésbé lesz érdekes mint Éva fantázia világa de az igazság már csak ilyen a berki

Közzétette: Krisztian Berki #aberki – 2018. április 12.

Elmondásai szerint az egész stáb érzékelte reggel, hogy Baukó Éva nem volt “műsorképes állapotban”, erről egyeztettek a szerkesztőkkel az adás kezdete előtt, és Berki a vezetőség felé is jelezte egy e-mailben a problémát.

“Hogy ennek mi lehet a valódi oka, több mindenről tudnánk beszélni. Éva elmondta, hogy tegnap kidobta a pasija, egy óriási szakításon van túl, egész éjjel nem aludt” – magyarázta Berki, aki nem azt állította, hogy Baukó egy “pálinkás üveggel jött műsort vezetni”, csupán azt, hogy illuminált volt, amit az alkoholon túl kialvatlanság, gyógyszer, és a lelkiállapot is okozhat.

Berki a Fem3Café indulása óta állandó szereplője a stábnak, ez a műsor számára olyan, mint egy gyerek. “Senki ne szórakozzon azzal a műsorral, amit sok évnyi munka alapján a szerkesztők, a vezetők, és a műsorvezetők hoztak össze” – mondja a tévés, akit felháborít, hogy Baukó Éva új csapattagként így viselkedik.

A műsor után tényleg odament kolléganőjéhez, és több munkatársuk szeme láttára a “saját habitusában” nyomatékosan felszólította, hogy ilyen állapotban ne menjen többet a stúdióba. De fenyegetésről állítása szerint nem volt szó, és megverni sem akarta Baukót. Egyébként pedig azt, hogy valaki délután 4-kor méreti meg a véralkoholszintjét, miközben a reggel 9 órai állapotával volt a gond, viccesnek tartja.

“Az, hogy mi lehet a célja, igazából számomra is kérdéses volt egészen mostanáig. De aztán rájöttem, ha csak visszanézzük Évának az elmúlt öt évét, és a hozzá fűződő kreált dolgokat és botrányokat, akkor ő úgy gondolom, hogy botrányok nélkül nem tud élni. Ez egy öncélú magamutogatás, hírgenerálás, amiben én nem kívánok partner lenni. Én realityt nem csinálok. Ez egy élő műsorvezetés, remélem, hogy ezt majd Baukó Éva is egyszer megérti, hogy ha fel nem is nő a feladathoz” – fejttette ki Berki, aki hangsúlyozta, hogy kollégája nem szándékosan akar rosszat, hanem beteg, és segítségre szorul.

Címlapkép: Facebook

Keresés az oldalon