Kiemelt Hírek 2019. január 18.

Ambrus Attila apás szülésre készül: 'Nemcsak a babaruhák vannak meg, hanem az én steril kezeslábasom is'

Startlap Kiemelt Hírek 2019. január 18.
A Viszkis halálra izgulja magát veszélyeztetett terhes felesége és a pici miatt.

Hamarosan világra jön az 51 éves Ambrus Attila kislánya, Anna, aki miatt máris rengeteget aggódnak a szülők. Egyrészt Réka, a Viszkis felesége veszélyeztetett terhes, másrészt pár nappal ezelőtt az egyik szokásos ultrahangos vizsgálat sem a tervek szerint zajlott.

Egymás után többször is mennünk kellett. Még itt sincs a kicsi, máris jól megszívatott minket!

– mesélte a Blikknek a kispapa a 15 perces vizsgálatról.

Órákig nem fordult úgy, hogy rendesen látták vagy hallották volna, amit kell. Réka volt bent egyedül, én nem lehettem vele, mivel a vizsgálóban több készülék is van, amit használnak, azaz több kismamát vizsgálnak egyszerre. A többi nőnek kellemetlen lett volna, ha egy férfi bent van, ezért a folyosón várakoztam. Már minden apuka elment, én viszont még mindig kint voltam, és sokáig nem is tudtam, mi történik bent. (…) Megijedtem, mert a feleségemnél és a kislányomnál senki nem fontosabb a számomra. Rettegek attól, nehogy valami történjen velük. Réka veszélyeztetett terhes, ezért nagyon figyelek arra, hogy mindentől megkíméljem, ne izgassa fel magát, ne aggódjon.

Ambrus Attila már a gyermek születésének pillanataiban is családja mellett lesz, ugyanis ő és Réka apás szülést terveznek.

Már nemcsak a babaruhák vannak meg, hanem az én steril kezeslábasom is, amiben a műtőben leszek. Mert úgy döntöttünk, apás szülés lesz. Szeretnék ott lenni Réka mellett, támogatni végig, és már nagyon várom, hogy láthassam a pici első pillanatait.

Keresés az oldalon