Demcsák Zsuzsa Berki Krisztiánról: "Sütött róla a szeretetlenség"

Startlap - Startlap
"Mindenki porcikája kívánta azt, hogy szeretve legyen" - véli Berki Krisztián korábbi műsorvezető társa, aki szerint éppen az a drámai, hogy az egykori Fradi-vezér egyáltalán nem egy számító és érzéketlen ember volt. Bulvárösszefoglaló.

Demcsák Zsuzsa Berki Krisztiánról: “Sütött róla a szeretetlenség”

Demcsák és a 41 évesen múlt pénteken elhunyt Berki Krisztián több műsorban is dolgoztak együtt. Demcsák Zsuzsa elmesélte, hogy habár vendégeiket többször is megbántotta, ő azon kevesek egyike volt, akit tisztelt, és volt, amikor törékenynek látta Berkit. Részletek.

Ambrus Attila durván összeveszett Berkivel, amikor utoljára találkozott vele: “Nagyon feldúlt volt, éreztem, hogy nagyon nem kerek valami”

Láttam, amikor sírt, láttam, amikor problémái voltak, tudott más ember is lenni a kamerákon kívül.

Ambrus Attilával és Hevesi Krisztával emlékeztek a Mokka műsorvezetői hétfő reggel a volt Fradi-vezérre, valamint Berki Krisztián édesanyja is bekapcsolódott a beszélgetésbe telefonon. Mayer Júlia zokogva mesélte el utolsó beszélgetését fiával, Hevesi Kriszta pszichológusként és Berki barátjaként volt jelen, Ambrus Attila pedig azért, mert különleges kapcsolat fűzte Berkihez, ami akkor indult, amikor ketten együtt heteken át összezárva versenyeztek (és végül nyertek) az Ázsia Expresszben. A Viszkis éppen a TV2 stúdiójában veszett össze Berkivel, és ez volt az utolsó beszélgetésük. Videó.

Berki Mazsi megszólalt, és megcáfolta a pletykákat

Berki Krisztián özvegye szűkszavú nyilatkozatot adott házasságáról, miután hamis hírek kaptak szárnyra férjéhez fűződő kapcsolatáról. Részletek.

Solti Ádám megcsalta feleségét, és szeretője gyereket szült neki: “Mindent, amit annak a nőnek és a családomnak mondtam és ígértem, az hazugság volt”

Könyörögtem neki, hogy ne tartsa meg, hiszen én nem akarom ezt a gyereket

– fogalmazott Solti, akinek viszonya az X-Faktor idején kezdődött, és állítása szerint minden hazugságának egyetlen célja volt, hogy megvédje feleségét. Solti Ádám és Solti Berni májustól együtt szerepelnek a Drágám, add az életed! című páros vetélkedőben – Solti Bernadett megbocsátott férjének. A teljes történet erre a linkre kattintva olvasható.

Bemutatták a Hosszú Katinka-filmet: “Feláldoztam magam ezekért az eredményekért”

Ian MacNicol/Getty Images

Nem nő vagyok, hanem sportoló.

Az úszónő életútjáról szóló Katinka című filmben Shane Tusup a többszöri megkeresések ellenére is csak archív felvételeken látható. Hosszú Katinka úgy érzi, az alkotás az élsportolói lét rossz és jó oldalát egyaránt bemutatja. Bővebben.

Barta Szilvia megmutatta szinte sosem látott férjét

Az időjós és Ádám 20. házassági évfordulójukat ünnepelték. Barta már férje harmadik felesége, és fiatalabb is nála – szerinte épp emiatt működik olyan jól a házasságuk. Részletek.

Ördög Nóra kislánya szülinapi köszöntőjében emlékezett meg Berki Krisztiánról: “Nincs igazság”

A műsorvezető pár fényképpel és egy beszámolóval jelentkezett Mici kilencedik születésnapjának egész napos ünnepléséről. Azonban sorai hirtelen szomorú gondolatokra váltottak, annak kapcsán, hogy Ördög kislánya majdnem pont annyi idős, mint Berki Krisztián nagyobbik gyermeke, Nati. Fotók és további részletek itt.

Zséda csodaszép édesanyjáról posztolt, aki nagyon hasonlít rá

Zsédenyi Adrienn Ördög Nórához hasonlóan születésnapot ünnepelt a hétvégén, de – anyukájáról lévén szó – itt kicsit több gyertya kerülhetett a tortánál kilencnél. Az énekesnő büszkén mutatta meg édesanyját az ünnepi dunai hajózás közben. Bővebben.

Lékai-Kiss Ramóna új szakmába fogott: “Szeretnék egy olyan közösséget létrehozni, amely nem a harácsolásról szól”

Smagpictures.com/TV2/press.tv2.hu

Céget alapított, és olyasmibe kezdett, amiben műsorvezetőként már van tapasztalata, de egy egészen másik oldalról. További információkért katt ide.

Kiderült, mikor foglalkozik Csifó Dorina, mióta nem a Barátok köztben szerepel

A most 33 éves színésznő musicalekkel kezdte, aztán jött Temesvári Noémi szerepe a Barátok köztben, később CS.I.F.O. néven rockzenekart is alapított, majd élete gyökeres fordulatot vett, miután anya, és nem sokkal később elvált nő lett. Azóta több évek teltek el, és Csifó Dorina valójában nem tűnt el a nézők elől, csak ez a legtöbbeknek valószínűleg fel se tűnt. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

(Címlapkép: LifeTV)

Ez is érdekelhet

képcím

Páratlan luxusban nyaral Berki Mazsi - mutatjuk, hová utazott a...

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...

képcím

Jáksó László egy szőrös fenékhez hasonlította Sebestyén...