Bíró Ica szupermarketben keres állást

Startlap - Startlap
Személyesen érdeklődött munka után a lakóhelyéhez közeli boltban. Bulvárösszefoglaló.

Bíró Ica szupermarketben keres állást

Nem gondolom, hogy bárkire is tartozna, hogy mit dolgozom

– közölte, miután felkeresték, amiért a lakóhelyéhez közeli boltban személyesen érdeklődött munka után. Bíró Ica azt mondja, nincs mit szégyellnie. Bővebben.

Ajánlatot tett a TV2 Erős Antóniának, hogy hagyja ott az RTL-t

Kadarkai Endre műsorának vendégeként mesélte el a történetet, ami több évvel ezelőtt esett meg. A TV2 mai formáját nem tekinti valódi alternatívának, de mint mondja, biztosan nem is próbálnák átcsábítani őt. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Stohl András elárulta születendő gyermeke nemét

Az 55 éves Stohl és 19 évvel fiatalabb felesége egy közös képpel leplezték le a nyilvánosság előtt, hogy kisfiuk vagy kislányuk érkezik. További információkért katt ide.

Elhunyt Bradányi Iván, Kovács Kati, Cserháti, Tolnay Klári és Máté Péter dalszövegírója

A többszörösen díjazott, 92 évesen elhunyt művész a Magyar Rádió munkatársa volt, egy sor híres előadóművésszel dolgozott együtt, és számos színházi darabot jegyzett íróként, de például Disney-filmek százainak a magyar fordítását is neki köszönhetjük. Bradányi Iván munkásságáról és halála körülményeiről itt írnak.

Brooke Shields megmutatta csodaszép kamasz lányait

Dimitrios Kambouris/Getty Images for Glamour

Az 56 éves Shields és férje, akivel amúgy 20 éve élnek boldog házasságban, két gyermeknek adott életet: Rowan 18, Grier 16 éves. Mindketten kerülik a nyilvánosságot, így különlegesnek számít, hogy az édesanyja Rowan társaságában érkezett egy gálaestre, amelyre hivatalos volt Joe Biden is, Grier pedig együtt állt vele modellt a Victoria’s Secret anyák napi kampányában. Galéria.

Ambrus Attila elbűvölő fényképen mutatta meg két gyermekét

Régen talicskával hordtam haza a pénzt. Akkor még nem tudtam, hogy egy talicskányi szeretet többet ér.

A Viszkis talicskát fogott, és abba ültette be a féléves Magort és a hároméves Annát, és anyák napja alkalmából megköszönte feleségének, hogy két gyermekkel ajándékozta meg. Íme a fotó.

Sarolta hercegnő hétéves lett, Katalin ezúttal is gyönyörű fotókat készített

Vilmos herceg lelkes hobbifotós felesége idén sem hagyott fel szokásával, és mindenki örömére ismét megszületett a születésnapi fényképalbum. Galéria.

Köllő Babett a férjéről: “Megpróbáltam őt is kiherélni, de ezek szerint nem sikerült”

Köllő saját bevallása szerint mielőtt megismerkedett a férjével, nem talált olyan férfit, aki ne tudott volna három nap alatt “kiherélni”. Részletek.

Az írógéppel rajzolt Tom Hanks-portré még Tom Hankst is lenyűgözte

Steve Granitz/WireImage

A különös technika nem véletlenül nyerte el a hollywoodi színész tetszését: Hanks közismerten nagy rajongója az írógépeknek, olyannyira, hogy több mint 100 darabot számlál saját kollekciója a gépekből. De ha nem így volna, valószínűleg akkor is értékelte volna a képet, ugyanis félelmetesen jól sikerült a műalkotás, érkezett is érte egy üzenet személyesen Tom Hankstől. Részletek.

(Címlapkép: Smagpictures.com/Zoltán Nagy)

Ez is érdekelhet

képcím

Erőss Zsolt özvegye Suhajda Szilárd tragédiájáról - fotókon a...

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...

képcím

Jáksó László egy szőrös fenékhez hasonlította Sebestyén...