"Akkor láttam, hogy csupa vér mindene" - drámai részletek Szilágyi István haláláról

Megszólalt a szemtanú, aki a gyilkosság utáni pillanatokban lépett be a házba, és szóval tartotta a színész fiát a rendőrök kiérkezéséig. Bulvárösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2020-05-04 13:48

Szilágyi István a százéves Filmgyár jubileumi ünnepségén a Mafilm Róna utcai telepén 2017. szeptember 7-én. (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

“Elindult felém és átöleltem, hogy lefogjam a kezét. Akkor láttam, hogy csupa vér mindene” – megszólalt egy szemtanú Szilágyi István haláláról

Vasárnap emberölés áldozata lett otthonában a 82 éves Szilágyi István. A színművészt 49 éves fia gyilkolhatta meg. A sajtó értesülései szerint Szilágyi felesége a szomszédos kisboltból próbált segítséget kérni, ahonnan az egyik vevő ment át a házba, aki a rendőrség megérkezéséig szóval tartotta a fiút. Ő nyilatkozik ebben a cikkben a tragédia felkavaró részleteiről.

Ugyan az ismerősei előtt nem volt titok, hogy Szilágyi István fiának gondjai vannak, sőt, korábban már bírósági ügye volt édesapja bántalmazása miatt, a színész halála sokként érte a közvéleményt és a kollégáit. Pályatársai ebben a cikkben reagálnak a tragikus hírre.

“Nincs megoldás a megélhetési problémáinkra, így lépnem kell. Fél év munkakiesés és nulla bevétel az már nagyon nem vicc” – Tóth Vera hétfőtől teljes állásban kétkezi munkát vállal

Az énekesnőnek minden terve bedőlt, így úgy döntött, ő is szakmát vált átmenetileg. Részletek itt. 

Láttad már valaha Kiszel Tünde vagy Dobó Kata anyukáját? Most megnézheted: mutatjuk, hogyan ünnepelték az anyák napját a híres magyarok

Kiszel TündeSzilágyi Szilvi és Dobó Kata nagyon retró képpekkel, Singh Viki verssel, Gáspár Laci kisfiával közös fotóval, Tóth Gabi és Tóth Vera családi felvételekkel, Király Viktor és Radics Gigi pedig egy-egy frissebb családi fényképpel ünnepelte az édesanyák napját az Instagramon. Pintér Tibor meg – milyen meglepő – ezúttal is énekelt egyet. Ha érdekelnek a bejegyzések, akkor erre a linkre kattints.

Ritka pillanat: Szinetár Dóra megható fotóján három gyermeke öleli

A legidősebb, Marci már 24 éves, Zorka Veronika 12, és a legkisebb testvér, Benjamin 2018 szeptemberében született. A három különböző apától született gyermeket ritkán látni együtt, illetve a nagyobbak eleve nem gyakran mutatkoznak a nyilvánosság előtt. Így ez az itt látható fénykép, amelyet Szinetár Dóra anyák napja alkalmából posztolt, már ezért is érdekes. No meg azért, mert nagyon kedves sorokat írt hozzá, és egy különösen szívmelengető fotóról van szó.

Különleges képek két szülinapos lányról: Sarolta hercegnő 5, Hosszú Katinka pedig 31 éves lett

Fotó: Jane Barlow – WPA Pool/Getty Images

Hosszú Katinka május 3-án, Sarolta hercegnő pedig egy nappal korábban, május másodikán ünnepelte születésnapját. Ahogy az elmúlt években mindig, úgy ismét közzétettek néhány csodaszép képet a hercegnéről, amiket édesanyja készített. És hogy Hosszú Katinka se maradjon le, róla is összeállítottak egy galériát, benne néhány alig ismert gyermekkori fotóval. Katinka képeiért ide, Sarolta fotóiért pedig ide kell kattintani.

Horváht Gréta előkapart egy 20 éves felvételt a modellvizsgájáról, és azt is megmutatta, hogy nézett ki a Dáridó háttértáncosaként

Horváth Grétát a legtöbben az Ázsia expresszből ismerhetik, aminek a második évadát sikerült megnyernie. De tévés karrierje valójában ennél jóval korábban indult: Horváth annak idején Galambos Lajos háttértáncosa volt a Dáridóban. Sőt, már egészen kicsi gyerekként, 1999-ben is szerepelt, igaz, akkor még nem a tévében, hanem a miskolci Fortuna Tánc és Divatstúdió színpadán. Erről mi is onnan értesültünk, hogy az Instagramján megosztott két remek felvételt, íme.

Katalin hercegnénél kicsit furcsa helyzeteket szül a home office

A koronavírus miatt Katalin is kénytelen otthonról dolgozni, ami az ő esetében felettébb szokatlan helyzeteket szül. Nemrégiben például egy online kórházi látogatás során alig néhány órával a szülése után a monitoron keresztül köszöntött egy brit kismamát. Az anyuka szerint az élmény szürreális volt, ugyanakkor Katalin nagyon kedves volt. Videó és további részletek itt.

Harry herceg és Meghan Markle közös könyvben leplezi le a királyi család titkait

 

Neked ki tartott beszédet a diplomaosztódon? Az ohiói végzősöknek Tom Hanks, aki nagyon komolyan vette a feladatot

Fotó: Christopher Polk/Getty Images for People’s Choice Awards

A Wright State Egyetem végzős hallgatóit érte az a megtiszteltetés, hogy diplomájuk megszerzése alkalmából Tom Hanks szólt hozzájuk néhány szót. A koronavíruson átesett színész nagyon inspiráló beszédet tartott. Videó és további részletek itt találhatók.

Mai nap hírei

Sokkal kevesebb a koronavírus-fertőzött és a halálos áldozat itthon, mint az EU-ban

demokrata.hu7 órája

Váó! Serena Williams testére fáj a foga mindenkinek

joy.hu8 órája

Egyre több lesz az elárasztott terület Európában

koponyeg.hu12 órája

Hatalmas a felháborodás Ausztráliában: kivágtak egy “szülő” fát

napmintnap.com17 órája

Nyugdíjemelés: megkárosítja az időseket a kormány

ezalenyeg.hu17 órája

A görcsös izommerevséget csökkentő hatóanyagot fejlesztettek ki hazánkban

szimpatika.hu18 órája

Négy vidéki városban emelkedett a koronavírus szennyvízben mért koncentrációja

napidoktor.hu18 órája

25 évesen alig tud úszni az ötszörös olimpiai bajnok úszó

eurosport.hosszabbitas.hu19 órája