'A munkám volt az igazi szerelmem' - Lajsz András másik útvonalon megy haza, hogy ne lássa régi éttermét

Az ismert mixernek gyengélkedett a szíve, tönkrement a házassága, és anyagilag is mélypontra került.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-02-21 14:35

Fotó: YouTube/ TV2 Magyarország

Továbbra is nehéz időszakot él Lajsz András, de próbálja összeszedni magát – derül ki a többszörös mixerbajnok interjújából, amit az AcNewsnak adott. Pozsonyi úti éttermétől el kellett búcsúznia, amit azóta se sikerült teljesen feldolgoznia, ezen kívül egészsége sem a legjobb, valamint feleségével is összevesztek. 

A 2010-ben megnyitott L.A. Bodegítát tavaly szeptemberben adta el, az elmúlt négy év során pedig két infarktusa is volt. A lap szerint jó barátja, Paudits Béla temetésén Lajsz egy fiatal nővel az oldalán jelent meg, akit barátnőjének véltek, de a kapcsolat túl sokáig nem tarthatott, most ugyanis már egyedül van a Guinness rekorder mixer.

Nincs kedvesem, de most nem is hiányzik. Nagyon nehéz volt megszokni a magányt, de már egészen belerázódtam. Most nem is szeretnék a nőkre koncentrálni, inkább azon vagyok, hogy újra talpra álljak. (…) A családi életet nekem most az jelenti, ha meglátogatom a fiamat Pécsen, és együtt töltünk néhány napot. Amikor Budapesten van, akkor meg itt alszik nálam

– fejtette ki Lajsz András. Mivel feleségétől el kellett költöznie, a Pozsonyi úti étterem közelében vett ki egy lakást, de szeretett munkahelye mellett még mindig nem tud jó szívvel elsétálni. Mint mondja, egy pozitívuma azért van annak, hogy megvált a vendéglátóhelytől: a szívére jó hatással van a nyugodt életvitel. Azóta egyébként egy cateringcéget működtet, továbbá mixerkedést tanít.

Itt maradtam az étterem közelében, néha el is megyek előtte, de vegyes érzelmekkel. Ez jelentette az életemet. A munkám volt az igazi szerelmem, nagyon nehezen szoktam meg, hogy nem kell hajnalban a henteshez és a zöldségeshez indulnom bevásárolni. Rosszul viselem még mindig, így ha tehetem, inkább másik úton megyek, hogy ne is lássam. 

Címkék:

Lajsz András

Mai nap hírei

Vizsgálat indult a Pfizer vakcinája ellen, de aggodalomra nincs ok

metropol.hu6 órája

Szijjártó elment Hollandiába, és elmondta a Magyar Távirati Irodának, hogy a hollandok tiszteljék jobban a magyarokat

444.hu7 órája

Kelet-európai rabszolgáktól erős a német húsipar

agraragazat.hu12 órája

Menczer: Senki nem tiltja, hogy olyan gyártókkal tárgyaljunk, akikkel Brüsszel nem

168ora.hu14 órája

Donald Trump azért még utoljára odaszúrt egy nagyot a Huawei-nek

gsmring.hu14 órája

„Magyarországon akarok élni”

demokrata.hu14 órája

Tízmilliók menekülnek a Whatsappról

digitalhungary.hu18 órája

Megan Fox annyira mini ruhát vett fel, hogy képtelenség nem belátni a lábai közé

promotions.hu19 órája