Senki sem ment el Paudits Béla halotti torára Lajsz Andráson kívül

A színész jó barátja egyedül ücsörgött az étteremben.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-07-09 10:30

Fotó: Koszticsák Szilárd

Paudits Béla régi barátja, Lajsz András szervezte a Jászai-díjas művész halotti torát, amit saját éttermében tartott. Vagyis csak tartott volna, ugyanis egyetlenegy ember sem jelent meg a meg a megemlékezésen – számolt be a Bors.

Hivatalosan sokan elbúcsúztak a művésztől a Farkasréti temetőben, de a Pozsonyi úti vendéglőbe már senki sem ment el koccintani a színész emlékére. Pedig Lajsz András még a TV2 Mokka című műsorába is elment, hogy minél több embert elérjen az esemény híre.

Már a temetés előtt is el voltam nagyon keseredve, mert senki nem reagált a hívásomra. Akinek csak tudtam, szóltam, örültem volna, ha a Madách Színház képviseletében, amely saját halottjának tekintette és a temetést intézte, valaki eljött volna. Jó lett volna a búcsúztatás után egy kicsit beszélgetni, feleleveníteni a régi emlékeket néhány szendvics és borozgatás mellett. De nem adtam fel, össze fogom hozni, mert Bélának ez kijár. Már beszéltem a lányával, Emíliával is, ő azt mondta, benne van. Ha lesz, biztos, hogy eljön. Utána megyünk el Ozorára, ahol a hamvait édesanyja mellett örök nyugalomra helyezték. Tudni akarom, hol van a sírja

– fejtette ki Lajsz.

Paudits Béla hosszú betegség után, június 3-án kórházba került agyi infarktus miatt, ahol tíz nap múltán, 68 évesen végleg eltávozott az élők sorából. A színész már régóta betegeskedett, több műtéten is átesett, és a világtól elzártan élt, alig néhány emberrel érintkezett. Habár azt kérte, hogy egy jelöletlen sírba temessék, családja édesanyja mellett, Ozorán helyezi örök nyugalomra a maradványait.

Mai nap hírei

Orbán Viktor: Ma és holnap Brüsszelben védjük a magyarok érdekeit

metropol.hu2 órája

Hatalmas mennyiségű fagyasztott csirkehúst borítottak ki az út szélén

agroinform.hu5 órája

Szél Bernadett karanténba vonult

budavidek.ezalenyeg.hu7 órája

Eltűnt Koós János özvegye, Dékány Sarolta - Aggódnak a barátok

life.hu7 órája

A Polestar eddigi legnagyobb lépése, amivel átírhatja az elektromos autók piacát

igenyesferfi.hu9 órája

EP-alelnök: „ki kell éheztetni pénzügyileg” Lengyelországot és Magyarországot

demokrata.hu9 órája

Hugh Jackman felesége reagált férje melegbotrányára

joy.hu9 órája

Szétplasztikázták Olivia Newton-John lányát, már semmi sem eredeti rajta

femcafe.hu10 órája