Kiemelt Hírek 2020. október 30.

Emilio döbbenetes előtte-utána fotót posztolt drasztikus fogyásáról

Startlap Kiemelt Hírek 2020. október 30.
Gyakorlatilag szó szerint a felére fogyott: 168 kilóról indult, 86 lett a vége. Bulvárösszefoglaló.

Emilio döbbenetes előtte-utána fotót posztolt drasztikus fogyásáról

Emilio gyakorlatilag szó szerint a felére fogyott: amikor elhatározta magát a fogyókúra mellett, 168 kilót nyomott, jelenleg már csak 86 kiló. Ebben a cikkben fényképen nézheted meg a nagy átalakulás finoman szólva látványos eredményét.

“Arra lettem figyelmes, hogy a combom között van” – Cicciolina gyermekkori molesztálásáról vallott

Staller Ilona Hajdú Péternek tárta fel, miként zaklatta őt édesapja barátja, és hogyan vezetett ez a trauma egy elsietett házassághoz. Részletek itt.

A 38 éves Ebergényi Réka megmutatta gömbölyödő hasát

A világhírű magyar modell közösségi oldalán egy félreérthetetlen fényképpel tudatta, hogy második gyermekét várja. A fotó és a további részletek itt nézegethetők.

Elcsattant Peti gazda első csókja, és egy új lányt is küldtek neki

A nők között tettlegességig fajuló indulatokat kiváltó Peti gazdánál újabb fordulatok történtek. A fiatal gazda kapott egy masszázst amit egy csók is követett, majd befutott Nádai Anikó a hírrel, miszerint van egy lány, aki mindenáron szeretné megismerni Pétert. A puszilkodásról erre a linkre kattintva található egy videó, itt pedig az új lány fogadtatását nézheted meg.

Dwayne Johnson olyan cuki gyerek volt, hogy az még ezt a borongós pénteket is feldobja egy kicsit

Fotó: Alberto E. Rodriguez/Getty Images for CinemaCon

A Szikla elővett egy régi fotót négyéves önmagáról, avagy mindenkit rádöbbentett arra, hogy ő sem volt mindig kopasz, viszont borzasztó aranyos gyerek volt. Íme a fénykép.

Bochkor Gábor és Nagy Sándor is elkapta a vírust

Bochkor betegsége miatt változik az ATV és a Retro Rádió műsora. A rádiós beszámolt a tüneteiről, további információkért kattints ide.

Nagy Sándor egészségi állapota a Madách Színház előadásainak rendjét forgatta fel. Bővebben.

“Nem volt könnyű, de egy szavam se lehet” – 5 év után felesége visszafogadta Lajsz Andrást

A csődöt jelentett koktélkirály, aki korábban megcsalta feleségét, most roppant tiszteletteljesen nyilatkozott az asszonyról. A témáról ebben a cikkben olvashatsz.

Kiszel Tünde egy fehérneműs fotóval köszönte meg istennek a falinaptárait

Jövőre lesz húsz éve, hogy Kiszel minden évben megjelenteti a hírhedt naptárait, ezért a következő kiadás különleges lesz, csupa fehérneműs fényképpel. A jubileumról egy hálálkodó szöveggel emlékezett meg, ami mellé nyilván rögtön posztolt is egy fotót fekete csipkébe bújva. Ha érdekel a bejegyzés, akkor katt ide.

A rákkal küzdő Jeff Bridges vicces fényképpel jelentkezett a kórházból

Fotó: Kevin Winter/Getty Images

Az Oscar-díjas amerikai színésznél nemrégiben diagnosztizáltak limfómát, az orvosok megkezdték a kezelését. A folytatásért ide kell kattintani.

Scarlett Johansson férjhez ment, és ezt nagyon furcsán hozta nyilvánosságra

Fotó: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

Johanssonban az első találkozás leendő férjével olyannyira nem hagyott mély nyomot, hogy nem is emlékszik rá. Aztán amikor sok évvel később ismét összefutottak Colin Josttal, hamar egymásba gabalyodtak, a boldogító igen mindösszesen két év után mondták ki. Johansson kifejezetten szeret oltár elé állni, ez már a többedik alkalom, az viszont mindenképp meglepő, ahogy a mostani házasságkötése bejelentésre került. Fotók és további részletek itt.

Keresés az oldalon