Bochkor Gábor: Én Balázs helyében csendben maradnék

Startlap - Startlap
Bochkor élő adásban utasította rendre Balázst, akivel saját népszerűségükön sikerült összeveszniük. Bulvárösszefoglaló.

Bochkor Gábor: Én Balázs helyében csendben maradnék

Ismét saját sikereiken kaptak össze, Bochkor élő adásban utasította rendre rádiós kollégáját, amikor a műsorba egy üzenet érkezett. Ezúttal azonban a vita tárgyát egy mérhető állítás képezi, és kiderült, hogy Sebestyén Balázsnak és Bochkor Gábornak egyaránt igaza van. Bővebben.

Novák Katalin bekerült a hírekbe, miután Rigában munka előtt futott

A köztársasági elnök a lett fővárosban rendezett, az ukrajnai háborúról szóló konferencia előtt is szakított időt a sportra. Novák Katalin 10 kilométeres futásának aprólékos dokumentációja a helyi Bastejkalns parkból itt nézegethető.

Rubint Réka szerint halott édesapja üzen neki szarvasokon keresztül

Ezek mik, ha nem jelek?!

– zárta le határozottan gondolatmenetét Norbi felesége, aki elhullajtott agancsokban és élő szarvasokban vélte felfedezni három évvel ezelőtt elhunyt édesapja kommunikációs próbálkozásait. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Gergely Róbert elárulta, miért tűnt el a nyilvánosság elől

A 64 éves színművésznek nem a saját döntése volt a féléves elvonulás, de már visszatérését tervezi.

Remélem, hogy jó irányban haladok, és júliusban végre találkozhatom a közönséggel

– fogalmazott. További információkért katt ide.

Samantha Fox összeházasodott barátnőjével

Lorne Thomson/Redferns

Az aranykorában a nyolcvanas évek toplistáit vezető egykori szexszimbólum sokak meglepetésére egy nőnek fogadott örök hűséget. Fox és a nála több mint 10 évvel fiatalabb Myra Stratton mindketten fehér ruhában álltak oltár elé. Galéria.

Soma Mamagésa lánya férjhez ment: “Révász Ágika a tünde zenéjével lehívta az égi áldást rájuk”

Kevesen tudnak olyan élménybeszámolót nyújtani, mint Spitzer Gyöngyi, aki lánya esküvőjéről úgy fogalmazott: 

megszűntek a gondolatok, kifeszült a jelen, és amit láttam, hallottam és éreztem, maga volt a tiszta és esszenciális szépség.

Soma további gondolatai is hasonlóan figyelemre méltók, és az “égi szertartásról”, pontosabban az ifjú párról fotót is közölt. Bővebben.

Gianni Annoni elragadó közös fotón mutatta meg kisfiát

“Mi, olaszok az apák napját márciusban, József napján tartjuk, de külön öröm, hogy egy évben két alkalmam is van ünnepelni” – magyarázta Gianni, akinek fia, Gianfranco Máté még kétéves sincs, és szinte sosem látni róla képeket. Az elbűvölő felvétel erre a linkre kattintva látható.

Sarka Kata Ronaldinhóval mulatott Miamiban

Tekintve, hogy napokon belül nálunk is 37 fok lesz, természetesen még véletlenül sincs ok irigyekedni arra, hogy Hajdú Péter volt felesége a floridai Miami Beachen nyaral. Azt viszont talán már többen szomorúan konstatálják majd, hogy kánikula ide vagy oda, Sarka és vele vakációzó barátnőjével ellentétben a budapesti csúcsforgalomban senki sem fog találkozni a brazil válogatott focistával. Fotó.

Rátonyi Róbert özvegye meghalt

Németh Margit 95 évesen, szombaton távozott az élők sorából. Halálának hírét különleges körülmények között, a férje emlékére rendezett fesztiválon jelentették be. Részletek.

Izgalmas részletet szúrtak ki Vilmos herceg apák napi fotóján

Chris Jackson/Getty Images

A hagyományokhoz híven Katalin és Vilmos családja újfent egy szépen megkomponált, mégis közvetlen fényképpel ünnepelte a nyilvánosság előtt az aktuális ünnepet. És ahogy sok más alkalommal, úgy az érdeklődők most is észrevettek valami furcsát de ezúttal egy, a királyi családdal kapcsolatban ritkán említett szereplővel, Kate Middleton apjával összefüggéseben. Íme a fotó és a további részletek.

(Címlapkép: press.tv2.hu/TV2)

Ez is érdekelhet

képcím

Novák Katalin: Az állam abban tud segíteni, hogy a...

képcím

Kiderült, mikor lesz az egészségügyi szakdolgozók következő...

képcím

Novák Katalin: Van még lehetőség a gyermekvállalás...