Kiemelt Hírek 2021. szeptember 10.

Botjára támaszkodva kísérte utolsó útjára Belmondót Alain Delon

Startlap Kiemelt Hírek 2021. szeptember 10.
A profi főcímdalára, vastaps kíséretében vitték körbe a 88 éves korában meghalt Jean-Paul Belmondo koporsóját a csütörtöki nemzeti tiszteletadáson. Alain Delon csak a pénteki, zártkörű templomi temetésen jelent meg, ahol botjára támaszkodva kísérte utolsó útjára barátját. Bulvárösszefoglaló.


Laurent Viteur/Getty Images

Botjára támaszkodva kísérte utolsó útjára Belmondót Alain Delon

A profi című film ikonikus főcímdalára, vastaps kíséretében vitték körbe a 88 éves korában meghalt Jean-Paul Belmondo koporsóját a csütörtöki nemzeti tiszteletadáson. Videó. Alain Delon az állami gyászszertartáson nem jelent meg, a pénteki zártkörű, templomi temetésen botjára támaszkodva kísérte utolsó útjára barátját. Fotó.

Verebes István Sas Józsefről: “Mérgesen gondolok rá vissza, még a halálában is”

Állítása szerint a konfliktus és “Sas Jóska áskálódása” 11 évvel ezelőtt indult, amikor Verebes a Mikroszkóp Színpad élére került. Részletek.

Schobert Norbi a sztrók után azonnal kezdi a Konyhafőnök VIP-t

Az eset éppen Norbi szabadnapjára esett, a forgatást azonnal leállították. A stáb legnagyobb meglepetésére a fitneszguru mindenképp folytatni akarta a játékot, ami orvosai szerint akár még jót is tehet az egészségének. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg.

Lajsz András kiborult: “Megint be kellett zárnom”

Huszonhét lakó tett panaszt ellene Érden. Mi történt? Innen kiderül.

A bíróság súlyosbította Lovasi András büntetését

MTI/Varga György

Mivel kiderült, hogy két évvel ezelőtti autóbalesete során, amelyben teljes mértékig ő volt a hibás, maradandó egészségkárosodást okozott egy rendőrnek. Az ügy fejleményeiről ebből a cikkből tájékozódhatsz.

Survivor: Sabira az Instagramon egy másik ember, mint akit a tévében látunk

Sabira a közösségi oldalán ontja magáról a fotókat, csakhogy festék és retus hiányában gyakorlatilag felismerhetetlen a dominikai felvételeken az a nő, aki a pózolós képeken szerepel. Bővebben.

Exkluzív interjú készült Gregor Bernadett-tel: “Hét cicával és két kutyával élek együtt”

“Ennél rosszabb soha ne legyen” – mondogatja mostanában Gregor, aki ugyan egyedülállóként él, de kilenc állata, rengeteg munkája és fiai kitöltik életét. A Best magazin szokásos podcastinterjúi sorában ezúttal Gregor Bernadett-et kérdezték. A teljes beszélgetést erre a linkre kattintva hallgathatod meg.

Hamvai PG a Totemről: Az adásba nem került be, de kétszer vitt el a mentő a forgatásról

Combjai részleges szakadása mellett több nagyon súlyos rosszulléte volt. Ezért kérte meg, hogy szavazzanak rá. Bővebben.

Friderikusz Sándor visszatér a képernyőre

Hamarosan indul az Életünk története harmadik évada. További információkért katt ide.

Britney Spears kiposztolt egy hosszú videót, amin csak a tangás feneke látszik

Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

A különös felvétel kommentárja szerint ezennel végre filterek és egyebek nélkül, a csupasz valóságot láthatjuk Britney hátsójából. Hát, íme.

Keresés az oldalon