30 óra alatt 4 gyilkosság történt Pest megyében

Milliárdokat vettek ki a nyugdíjvagyont kezelő cégből. Nem elég nemzeti a kormánynak a NAT, ezért a zsidózó, Horthy-rajongó Takaró Mihály bízták meg a hazafiasítással. Egy súlyos félrértés miatt verhettek meg brutálisan egy családjával sétálgató családapát egy siófoki étterem előtt. Hírösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-07-03 09:25

Bűnügyi helyszínelõ Biatorbágyon, ahol megöltek egy 18 éves nőt 2019. június 17-én. (MTI/Mihádák Zoltán)

Harminc óra leforgása alatt 4 embert öltek meg Pest megyében

Június 16-án nem sokkal dél után egy galgahévízi házhoz riasztották a rendőrséget. Ekkor még nem sejtették, hogy alig érnek a szemle végére, és máris kapják majd a következő riasztást, ugyanis ez volt az a nap, amikor 30 óra alatt 4 emerölés történt Pest megyében. A rendőröket többek között egy felgyújtott holttesthez és egy olyan családhoz riasztották, ahol egy lány megölte az apját. Ha ide kattintasz, egy részletes riportot találsz a gyilkosságokról.

Milliárdokat vettek ki a nyugdíjvagyont kezelő cégből

A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. nemcsak az adótott nyereséget vette ki, hanem teljesen megcsapolta az egykori nyugdíjvagyon kezelésére és befektetésére alapított Nemzeti Eszközgazdálkodási Zrt.-t. Minderről részletesen a következő cikkben írnak.

Nem elég nemzeti a kormánynak a NAT, ezért a zsidózó, Horthy-rajongó Takaró Mihály bízták meg a hazafiasítással

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

A kormány szerint a 2020-ban bevezetendő Nemzeti alaptanterv tervezete “nem elég keresztény, nem elég hazafias, nem elég nemzeti”, ezért az erősen antiszemita megmozdulásairól ismert Takaró Mihályt kérték fel az átdolgozásra.Ide kattintva megismerheted Takaró Mihály súlyosan megkérdőjelezhető munkásságát.

Gyurcsány Orbánnak: “Nem kellett neked Weber, nem volt jó neked Timmermans. Nyilván bevandorláspárti sorosista jelöltek voltak. Hát, most megkaptad. És megvertségedben és gyávaságodban még meg is szavaztad”

Miután hosszú tanácskozás után Ursula von der Leyent jelölte az Európai Tanács az Európai Bizottság élére, a magyar miniszterelnök azt hangsúlyozta, hogy a hétgyermekes családanya jelölésével a V4-ek akarata érvényesült, és meg fog általa változni az EU-s politika menete.Gyurcsány Ferenc a hírre reagálva nyomós érvekkel támasztotta alá, hogy valójában a német politikus nagyon nem Orbán Viktorék álma.

Egy súlyos félrértés miatt verhettek meg brutálisan egy családjával sétálgató családapát egy siófoki étterem előtt

Eltörték a szemüregcsontját, jobb szemére alig lát, dolgozni sem tud az a 32 éves férfi, akit egy siófoki étterem előtt szombat este agya-főbe vertek. Az áldozat anyósával, feleségével és ötéves kislányával gyanútlanul sétált a forgalmas siófoki sétányon, amikor az eset történt. A férfi szerint a durva bántalmazáshoz egy súlyos félreértés vezethetett. Az alábbi cikkben videón is megnézheted a beszámolóját a történtekről.

Egy fideszes képviselőnő lehet az EP egyik alelnöke

Na ugye

– írta Deutsch Tamás a Twitter-oldalán kedden, amikor bejelentette, hogy az Európai Néppárt képviselőcsoportja egy fideszes képviselőt jelölte az EP egyik alelnökének. Ha érdekel, kiről van szó, akkor ezt a cikket olvasd el.

“Egy nagyon nagy csata lesz” – Karácsonynak van esélye legyőzni Tarlóst

MTI Fotó: Bruzák Noémi

A Závecz Research legfrisseb kutatása szerint Karácsony Gergely abszolút esélyes jelöltként indul Tarlós István ellen az őszi főpolgármester-választáson. A felmérés eredményét, valamint annak értékelését kattintás után találod.

A nyaralóknak kedvez az időjárás

Akik dolgos napok elé néznek, talán nem fognak annyira örülni, de akik nyaralni indulnak, azok biztosan boldogan sóhajtanak majd fel, ha megtudják, milyen időjárás várható a héten.

Mai nap hírei

Pénzt ad a régi mobilokért a Telenor

gsmring.hu2 órája

Vonulásos tüntetést tartottak Budapesten

demokrata.hu12 órája

Mintha víz alatt élnél: a tüdőfibrózis

szimpatika.hu15 órája

Élőben jelentkezünk az október 23-i megmozdulásokról

ezalenyeg.hu16 órája

Le szoktad takarni a nyilvános toalett ülőkéjét papírral? Soha többé ne tedd!

joy.hu17 órája

„Szeretni tanultam tőled, Papa” – Szilágyi Lilu levele nagypapájához, Gyarmati Dezsőhöz

wmn.hu17 órája

„Sárga por jön Kína felől” – figyelmeztették a lakosságot, hogy maradjanak otthon Észak-Koreában

szeretlekmagyarorszag.hu17 órája

Kalapácsot ragadott, leverte a Baross úton a Lenin út 18 táblát a győri polgármester

168ora.hu19 órája