Csorbaleves húsgombóccal (vagy nélküle)
A csorba számos balkáni, közel- és közép-keleti országban jelent valamilyen levest, míg Erdélyben egy konkrét, ciberével savanyított gombóclevest neveznek így, ez a ciorbă de perișoare.
nosalty.hu3 hete
Még több friss hír
Kapcsolódó
Eltűnhetnek a kovászos kenyerek a hazai boltokból, hatalmas változás jöhet a piacon
mindmegette.hu2 órája
Filléres megoldások, amiktől igazán otthonos lesz a lakás
egynap.hu14 órája
A Lidl minden vásárlóját érinti a cég változtatása: lehet, hogy még észre se vetted
mindmegette.hu16 órája
A Z generáció megértése 5 percben
koloknet.hu3 órája
Dekára vagy gombócra kérd a fagyit? Mondjuk máris, mi éri meg jobban!
mindmegette.hu21 órája
Melyik a legjobb só?
tulipgardencafe.hu21 órája
Olcsó receptek 2000 forint alatt: csirkefarhát pörkölt sztrapacskával
hovege.hu22 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva