Zentét megviselte a kezelés

Startlap - Startlap
Az SMA-1 típusú izomsorvadásban szenvedő kisfiú édesanyja elmondta, mi a helyzet Zentével két héttel a 700 milliós gyógyszer beadása után, és mindenkit nyugalomra intett. Vasárnapi hírösszefoglaló.

Zentét megviselte a kezelés

Az izomsorvadásban szenvedő Zente október végén kapta meg a közösségi gyűjtéssel finanszírozott 700 milliós gyógyszerét. Arról, hogy érzi magát a kisfiú, ebben a cikkben mesél édesanyja.

Hatalmas vita pattant ki a budapesti atlétikai vb miatt

Elbizonytalanított a jelenlegi helyzet és megijedtem attól, hogy a budapesti atlétikai világbajnokság és vele együtt az atlétika jövője veszélybe kerül

– írta a Facebookon Baji Balázs, minden idők egyik legsikeresebb magyar atlétája, mivel kétségessé vált az esemény leendő stadionjának megépítése. Az épület az eredeti tervek szerint Ferencváros leglepusztultabb, és egyben mégis különösen értékes területén kapna helyet.

Nagyon durva megjegyzéssel illették Oláh Ibolyát

Tényleg nem akármit mondtak neki. Minderről és még egy csomó más izgalmas dologról a Klubrádió Világtalálkozó című műsorában beszélt az énekesnő, amiről ide kattintva nézhetsz meg egy videófelvételt

Nyakunkon a Black Friday és Cyber Monday: de mégis melyik mit jelent, és hogyan tudjuk kihasználni az akciókat Magyarországon?

Az elmúlt években itthon is egyre nagyobb teret nyernek az amerikai mintára indított karácsony előtti leárazások, nálunk azonban a legtöbbeknek fogalma sincs, miért épp novemberben történik mindez, és mit takar a Black Friday, vagy a Cyber Monday fogalma. Ebben a cikkben az utóbbi eredetét meséljük el neked, ebben pedig a Fekete Péntekről gyűjtöttünk össze 5 kifejezetten izgalmas tényt. 

Fotó: Jack Taylor/Getty Images

Ha nem a sztorik, hanem a vásárlás érdekel, akkor viszont a következő cikkek között érdemes szemezgetni: innen megtudhatod, milyen műszaki termékeket vehetsz nagy kedvezménnyel, itt meg hasznos tippeket gyűjtöttünk össze ahhoz, hogy megtaláld a Black Friday során a legjobb utazási ajánlatokat

Videón a szabolcsi csodaszarvas

Beregdarócon egy különlegesen szép és kifejezetten ritka hófehér dámszarvast kaptak lencsevégre, akit a helyiek neveztek el csodaszarvasnak. Az esetről a Tények készített riportot – katt ide – amelyből az is kiderül, mennyire nem gyakori állatról van szó, és mi okozza a speciális színt.

Szamosi Zsófia: Egy abúzus annál azért egy kicsit komplexebb dolog, hogy hozzáértek-e valakinek a nemi szervéhez

Szerepelt az Oscar-díjjal jutalmazott Mindenkiben, az Egy nap című filmjét Cannes-ban díjazták, most pedig az idős tanár és kamasz tanítványa történetét feldolgozó Szép csendben anyukájaként láthatjuk a mozik vásznain. Ez utóbbi munkája miatt az abúzus témája megkerülhetetlen, így az itt olvasható interjúban erről is beszélgettek a művésznővel. De természetesen csomó más dolog is szóba került: ilyen például az, hogyan készül egy-egy szerepre, mik voltak a karrierje kezdeti nehézségei, milyen problémát tud okozni, hogy a nemzetközi kritikusok is elismerik a munkáját, vagy az, miként egyeztethető össze az anyaság a színészkedéssel.

A legszebb látnivalók a Dunakanyar vidékén

Sokfelé lehet kirándulni, ha Budapestről indulunk, és nem akarunk sokáig autózni, de szinte vitán felül áll, hogy a legszebb úti cél a fővároshoz közel a Dunakanyar. A környéken ókori emlékek, csodás természeti látnivalók, várak, apró falvak és nyüzsgő városok, és jó idő esetén még hajókázási lehetőség is várja az utazókat. Miket érdemes tehát felkeresni errefelé? Ebben a cikkben adunk néhány remek tippet.

Nem biztos, hogy most kéne diós sütit csinálni: kiderült, miért ugrott az egekbe a dió ára

Részletek itt.

Tetris Challenge a víz alatt: a szabadtüdős búvárok is beszálltak a kihívásba

A nOxygen Apnea Club szabadtüdős búvárai is teljesítette a Tetris Challenge feladatát, méghozzá egy öt méter mély műugró medence fenekén, ahol nem csak a felszereléseket kellett súlyokkal rögzíteni, de a csapat tagjainak is ki kellett fújni a levegőt, hogy le tudjanak feküdni a mélyben. A performanszról videó készült: ezt erre a linkre kattintva nézheted meg.

Ezek a csillagjegyek mágnesként vonzzák egymást, végül mégis a másik idegeire mennek

Fotó: Heritage Space/Heritage Images/Getty Images

Ebből a cikkből kiderül, hogy az asztrológia tanainak követői szerint kik azok, akiknek a szerelméből idővel földi pokol válik, mert össze is illenek, meg nem is, ezért csak a se veled, se nélküled marad normális párkapcsolat helyett.

Ez is érdekelhet

képcím

"Fizessétek meg a tanárainkat!" - tízezres tömeg érkezett a...

képcím

Hosszú Katinka személyesen gratulált Orbánnak, nem várt...

képcím

Felismered a magyarok kedvenc nyaralóhelyeit? Kvíz