Hosszú Katinka személyesen gratulált Orbánnak, nem várt következménye lett

Startlap - Startlap
Nem mindenki értékelte az úszólegenda és a kormánypárt újkeletű barátságát. Bulvárösszefoglaló.

Hosszú Katinka személyesen gratulált Orbánnak, nem várt következménye lett

Az úszónő a közösségi oldalán idézte fel, miről beszélgetett vasárnap este, vagyis az országgyűlési választás napján a miniszterelnökkel, amihez egy saját magáról készült képet fűzött illusztrációként. A rajongók egy részének ugyanakkor nem igazán tetszett a poszt. Részletek.

Tóth Gabi a Fideszről: Megvenniük sem kellett

Mindig is ez volt az én hitem szerinti, valódi közösségem.

A politizálás vádját korábban élesen visszautasító énekesnő négy nappal a választás után ismét írt egy jó hosszút új kedvenc témájáról, a már sokat hangoztatott “karaktergyilkosságról”, a “nemtelen támadásokról” és az “elképesztő gyűlöletről”. Újdonság, hogy most felfedte, hogyan vált belőle a Fidesz kampányának egyik arca. Íme a szöveg.

Ördög Nóráék új kisboltot nyitnak: “Már az első perctől kezdve kaptunk felkéréseket”

A két akarattyai egység után ezúttal egy másik településen terjeszkednek tovább. Ördög Nóra azt állítja, nem a pénzért csinálják a családi vállalkozást. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Zimány Linda: Régóta gondolkodom rajta, hogy indítok egy programot, amivel az iskolákat járnám

“Sajnos” – mondja Zimány – “egyelőre nincs ideje” ezzel foglalkozni, s egyúttal gyorsan bejelentette, hogy elindította új ruhamárkáját. Részletek.

Ganxsta Zolee a nőkről: “Amikor kicsit is belefolynak az életembe, fejvesztve menekülnek”

Smagpictures.com/RTL Klub/Sajtóklub

Nem tehetek róla, imádom a csajokat! Apám is ilyen volt, 80 évesen 50 éves csajokat fűzött, a nagyapámnak meg 94 évesen 40 éves felesége volt. Itt a ’pokoli toronnyal’ nem lesz baj. Ha mégis, abban a pillanatban lőjetek le!

A látszat ellenére Ganxsta Zolee azon a bizonyos pokoli tornyon kívül valójában régi szerelmeiről és összetört szívéről mesél legújabb interjújában. Részletek.

Molnár Andi elárulta, miért válnak férjével: “Egy baba jól tudja, hová kell leszületni”

A Dancing with the Stars 39 éves táncos zsűritagja szerint mindent megtettek a kapcsolat megmentése érdekében, mégsem sikerült. Molnár Andi szerdán jelentette be, hogy felbontja öt éve tartó házasságát. További információkért katt ide.

Először szólalt meg a tragédia óta Kóbor János özvegye: “A legnagyobb alkotását itt hagyta nekem, ő Lénácska”

Deme Zsóka 18 együtt töltött év után búcsúzott el örökre férjétől tavaly decemberben. Deme úgy érzi, már kötelessége nyilatkozni Kóbor haláláról. Bővebben.

Ambrus Attila nem vesz fel hitelt, mert ha bemenne egy bankba, elzavarnák

Piszok rossz az aurám

– állítja Ambrus, aki mindösszesen kétszer járt bankban azóta, ahol szó szerint lefagynak tőle a rendszerek. Az RTL Klub a banki hiteleken túl sem éppen finom ügyekről kérdezte Magyarország kedvenc rablóját: az alkoholról és a halálról. Interjú.

Növényi Norbertet az olimpia előtt már fel sem ismerte saját lánya

MTI/Koszticsák Szilárd

Az olimpiai aranyérmes birkózó számos szép emléket őriz élsportolói múltjából, a hihetetlenül szigorú életmódnak azonban családja látta kárát, méghozzá súlyosan. Növényi Norbert azt mondja, annak idején szó szerint ki sem engedték őket az edzőtáborból. Bővebben.

“Az édesanyámmal csak egyszer találkoztam” – Oláh Ibolya exkluzív interjút adott

Én nagyon fontosnak tartom, hogy egy emberben legyen egy tartás, és ha ez a tartás nincs meg, akkor nincs közös munka, nincs közös jövő. [… ] Sok mindent láttam az életem során, és a mai napig is szembesülök olyan dolgokkal, amik nem engedik azt, hogy feladjam. Tudom azt, hogy nehéz, de Anyácska szokta azt mondani, hogy a gondok azért vannak, hogy megoldjuk.

A Nem adom el című dalával A Dal idei győzteseként záró előadó egészen másként gondolkodik az értékekről, mint ahogyan számos más, ismertté vált zenész – derült ki a Best magazin podcastinterjúi legújabb részéből, amelyben most Oláh Ibolyát kérdezték. A beszélgetést erre a linkre kattintva hallgathatod meg.

(Címlapkép: Lintao Zhang/Getty Images)

Ez is érdekelhet

képcím

Kvíz: mindent tudsz a sztárokról 2023-ban?

képcím

Tóth Gabi és Krausz Gábor hivatalosan is elváltak

képcím

Az ukránok szerint Porosenko Orbánnal találkozott volna, ezért...