Vujity Tvrtko középső fia híres lett Hawaiin

Startlap - Startlap
A 18 éves Vujity-Zsolnay Barnabás szokatlan módon jótékonykodott a hétvégén, amivel Guinness-rekordot állított fel. Bulvárösszefoglaló.

Vujity Tvrtko középső fia híres lett Hawaiin

A 18 éves Vujity-Zsolnay Barnabás szokatlan módon jótékonykodott a hétvégén, amivel Guinness-rekordot állított fel. Ha kíváncsi vagy, mi történt, akkor katt ide.

Szulák Andrea megmutatta 14 éves lányát

Rozina születésnapja alkalmából jelent meg egy közös fénykép Szulák Andrea oldalán, egy rövid, de roppant érzelmes szöveg kíséretében. Erre a linkre kattintva nemcsak a fotót nézheted meg, hanem olvashatsz is az anya-lánya páros szoros kapcsolatáról.

Netflix-sorozatban kapott szerepet a Drága örökösök Milanja

Gere Dénes Ákos  Shadow and Bone című sorozatban tűnik fel. Gere nemzetközi karrierről álmodik, és nem ez az első alkalom, hogy komoly külföldi produkcióban jelenik meg. Korábbi próbálkozásairól, mostani élményeiről, és arról, hogyan szerezte meg a szerepet, ebben a cikkben nyilatkozik.

8 millió forintért megkaphatod Bíró Icát: életnagyságú bikinis szobrától reméli a megváltást

A Pauer Gyula szobrászművész által készített alkotást a Kieselbach Galéria árulja, az anyagi problémáiról rendszeresen beszámoló Bíró Ica komoly reményeket fűz a dologhoz. Bővebben.

Jamie Lee Curtis Budapesten van, és nagyon büszke erre

Jamie Lee Curtis. (Fotó: Jason Merritt/Getty Images)

Tony Curtis sokszorosan díjazott, világhírű lánya vasárnap jelezte több fotóval, hogy “magyar ősei földjén” tartózkodik. Jamie Lee Curtis budapesti képeit ide kattintva nézegetheted.

Zdroba Patrik látványos hízása: 18 kilóval többet nyom, mint az X-Faktor alatt

Zdroba és barátnője szeretnek enni, így sikerült 80 kilóra feltornáznia testsúlyát. Előtte-utána fotók és Zdroba Patrik elmélkedése az ügyről a Reggeli keddi adásából itt láthatók.

A terhességét a végsőkig titkoló Magony Szilvia elmesélte, hogyan lett belőle anya majdnem 40 évesen

A negyvenedik évét taposó szépségkirálynő márciusban adott életet első gyermekének, akinek létét egészen a hetedik hónapig titkolta. Magony Szilvia a babával a karjában kamerák előtt beszélt a harmincas nők ismerkedési nehézségeiről, a sikertelen lombikprogramokról és mélypontjairól. Videó és további részletek itt.

Csősz Boglárka megszólalt régi modellmunkáiról

Burak Talu török oligarcha “luxusfeleségét” folyamatosan éheztetni akarták. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg.

Létezik, hogy a Bazi nagy görög lagzi főszereplője semmit sem változott 20 év alatt? Nia Vardalos 58 évesen szebb, mint valaha

John Corbett és Nia Vardalos 2003-ban. (Fotó: Gregg DeGuire/WireImage)

A winnipegi születésű görög-kanadai színésznővel mindösszesen annyi történt, hogy kicsit lefogyott, és ez neki tök jól áll, de ezenkívül pontosan olyan, mintha még mindig az eredeti, első film idejében, 2002-ben lennénk. Ebben a cikkben fényképeket, videókat találsz Nia Vardalosról, és közben olvashatsz az életéről, például a tönkrement házasságáról és örökbefogadott lányáról.

Ez is érdekelhet

képcím

Hivatalosan kiderült, mi okozta II. Erzsébet halálát

képcím

Puskás-Dallos Boginak olyan végzettsége lesz, amiről sosem...

képcím

Győzikéék mindkét lányuknak vettek egy-egy lakást, teljesen...