Kiemelt Hírek 2019. augusztus 09.

Voksán Virág élő adásban ecsetelte, hogy mit tenne a kutyakínzó nővel

bubba Kiemelt Hírek 2019. augusztus 09.
Vajna Tímea már megint azt mondja, hogy nem is azt nyilatkozta, ami megjelent, és közben amúgy kipakolták a gyémántüzletét. Dékány Sarolta már aludni sem tud, mert állandóan Koós János hangját hallja. Sarolta hercegnő a nyelvét nyújtotta a tömegre. Bulvárösszefoglaló.

Voksán Virág elmondta, hogy szerinte mit kellene tenni a balotaszállási állatkínzó asszonnyal  – mindezt a reggeli műsorban, ország-világ előtt

Voksán Virág a megtorlás elvét hirdeti, ha kegyetlenségről van szó – közölte a Mokka pénteki adásában, ahol a Bács-Kiskun megyei brutális állatkínzó ügyét tárgyalták, aki kocsija mögé madzagra kötve húzta maga után nagy sebességgel kutyáját. A DJ két magvas gondolatot osztott meg az üggyel kapcsolatban: mindenkinek el kellene menni edzeni, és amúgy pedig az állatkínzó nőt is kocsi mögé kötve kéne húzni. Rajta kívül Bebe és Papadimitriu Athina fejtette ki szakértői véleményét az esettel kapcsolatban. Az adást ebben a cikkben nézheted meg.

 

Vajna Tímea már megint azt mondja, hogy nem is azt nyilatkozta, ami megjelent, és időközben egyébként kipakolták a gyémántüzletét

Csütörtökön kicsit mindenki megint kiborulhatott Vajna Tímeán, aki állítólag azt találta mondani, hogy attól fél, “egy csóróba” szeret bele. Állítólag, most ugyanis azt állítja, hogy tökre nem is ezt mondta.

Forrás: TV2

De nem ez az egyetlen Vajna-hír mára: a filmügyi kormánybiztos özvegyének érdekeltségébe tartozó Dorottya Diamond Palace Kft.-t kiürítették. Arról, hogy miért zárhatták be a boltot, itt írnak bővebben.

Dékány Sarolta már aludni sem tud, mert állandóan Koós János hangját hallja

Koós János özvegye már négy hónapja él egyedül a közös budai otthonukban, ahol a táncdalénekes halála óta minden ugyanúgy van. Maga Dékány Sarolta is, akinek fájdalmán az idő múlása csak tovább rontott. Dékány tényleg aggasztóan rosszul van, erről ő maga meséli el a megrázó részleteketebben a cikkben.

Sarolta hercegnő felvette a kesztyűt: kinyújtotta a nyelvét a tömegre

György rendre bizonyítja, hogy itt bizony ő a legcukibb, de most méltó kihívójára talált testvére személyében: a négyéves Sarolta egy jótékonysági vitorlásversenyen egyszer csak kinyújtotta a nyelvét a szüleit ünneplő tömegre. Minderről videó is készült, amit az alábbi cikkben találsz. Ebben azt is megfigyelheted, mennyire szimpatikusan kezelte a helyzetet Katalin hercegné.

Ricky Martin végre megmutatta a legkisebb gyermekét is, a féléves Luciát

Fotó: Dennis Grombkowski/Getty Images

Aki nem tudná: Ricky Martin egy háromgyemekes édesapa. Van két fia, akik ikrek, és az év elején megszületett Lucia nevű kislánya.Belőle eddig nem sokat lehetett látni, most azonban végre őt is megmutatta a büszke papa az Instáján. A fotót ide kattintva nézheted meg.

Ezért néz ki Reese Witherspoon 43 évesen 30-nak

Fotó: Marla Aufmuth/Getty Images for Watermark Conference for Women 2018

Reese Witherspoon azon kevesek közé tartozik, aki úgy konzerválta fiatalos külsejét, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne, egyáltalán nem érezni rajta 1976-os születési dátumát. A következő cikkben annak járnak utána, hogy mik azok a fontos szépségtippek, amik a genetikán kívül szerepet játszhatnak a művésznő időtálló hamvasságában.

Gaál Noémi: Az mégiscsak furán nézne ki, ha én halmoznám el a pasimat luxusajándékokkal

Várkonyi Andreaszigorúan bizalmas sztárinterjúk sorozata legújabb részében Gaál Noémival beszélgetett, többek között a párkapcsolatok anyagi oldaláról. Ennek kapcsán Gaál Noémi tulajdonképpen kifejtette, hogy egyáltalán nem híve a modern szerepeknek.

Pachmann Péter: Nagyon csini vagy, megnéznénk egy kicsit közelebbről is

Ha a világ perverzei gyülekeznének, akkor a Mokka pénteki adása óta Pachmann Pétert is meg kellene hívniuk, aki nem volt elégedett bikinis kolléganője nagytotálba vesző látványával, és közölte:

Nagyon csini vagy, megnéznélek egy kicsi közelebbről is.

Külön öröm mindeközben kollégája, Takács Bence reakcióját figyelni. Na, és vajon teljesítette az operatőr Pachmann kérését, és megmutatták közelebbről is Barta Sylviát? A következő cikkben megnézheted az adás vonatkozó részét, amiből minden kiderül.

Keresés az oldalon