Vajna Timi ezért tart a csóróktól

Sebestyén Balázs iszonyú kétségbeesett, és legalább olyan vicces kísérleteket tett arra, hogy összekaparjon egy közös szelfit Ed Sheerannel. Egy csomó hírességet mutatunk a Sziget VIP részlegéből, ahol Gönczi Gábor még azt is elmondja, miért faggatta Vajnánét a szexuális életéről. Szulák Andrea bikinis képet villantot. Bulvárösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-08-08 13:17

Forrás: YouTube/ Reset.hu

Nem csalás, nem ámítás, Vajna Tímea tényleg azt mondta, hogy attól fél, “egy csóróba” szeret bele

Vajna Tímea mély gyásza a közelmúltban mintha kicsit megváltozott volna: a Bors egy jósnővel a minap jövőbeli szerelméről beszélt, és most pedigVajna nyilatkozott úgy, hogy abból egyértelmű, már foglalkoztatja ez a kérdés. Sajnos megint sikerült valami olyat mondania, amitől legalább egy kicsit mindenki kiborul: a filmügyi kormánybiztos özvegye azt fejtegette, hogy nem szeretne “csóró” férfiba beleszeretni. Ha érdekel, mit mondott erről pontosan, akkor olvasd el ezt a cikket.

Sebestyén Balázs iszonyú kétségbeesett, és legalább olyan vicces kísérleteket tett arra, hogy összekaparjon egy közös szelfit Ed Sheerannel

Amikor nem vagy a helyzet magaslatán

– írta Sebestyén Balázs azok alá a szerencsétlen fényképek alá, amiket nagy jóindulattal nevezhetünk csak “közös” képnek Ed Sheerannel. A rádiós annyira akarta a fotót, hogy amikor elvesztette a reményt, még egy pálcikaemberes rajzon is megörökítette kettejüket. A fényképeket (a művészi rajzzal együtt) itt találod.

Ilyen volt a Sziget VIP az Ed Sheeran koncert előtt: Gönczi Gábor, Liptai Claudia, Fenyvesi Zoltán, Pusztai Olivér, Sebestyén Balázs, Kóka János, Erős Antónia – videó

Szuper videót készített a 24.hu a Sziget VIP részlegében, amelyben részben arra keresték-e a választ, hogy mégis mi a baja Ed Sheerannek, tényleg olyan szomorú? A megoldást Sebestyén Balázzsal, Liptai Claudiával, Pusztai Olivérrel kutatták, illetve Erős Antónia is próbált beleszólni az ügybe, de neki nem sikerült túl jól. Kóka Jánosba is belefutottak, de ő közel sem volt olyan érdekes, mint Gönczi Gábor, akinek végre fel lehetett tenni az Új Nagy Kérdést: miért faggatta Vajna Tímeát arról, hogy lefeküdt-e Andy Vajnával?

Forrás: 24.hu

Rajtuk kívül a kerekesszékes Fenyvesi Zoltán is felbukkan, és igazából ő a legszórakoztatóbb mindenki közül: a Coca-Cola kampányra reagáló Pesti Srácok-publicisztika kapcsán arról beszélt, hogy ő is félne attól, hogy mozgássérülteket nézegessen a plakátokon, hátha így ő is lebénul, de neki végülis már nem lehet rosszabb. A videót erre a linkre kattintva érheted el.

 

Szulák Andrea bikinis képet villantot

Ki gondolta volna, hogy Szulák Andrea is megmutatja aligruhás tengerparti testét? Pedig mégis így történt, az énekesnő a horvát tengerpartól posztolta bikinis önmagát.

Mészáros Árpád Zsolt esküvő helyett szakított legkisebb gyermeke anyjával, és máris új nője van

Mészáros Árpád Zsolt és legkisebb gyerekének édesanyja még akkor is tagadni próbálták problémáikat, amikor tavaly elhalasztották az esküvőjüket. Most azonban a színész hivatalosan is elismerte a szakítás tényét, és az is kiderült, hogy máris talált magának valaki mást. Minderről a részleteket a következő cikkben olvashatod, amelyben azt is kifejtik, mi lehet a különválás oka.

Galambos Lajos lánya apja börtönbe vonulásáról: “Ez egy tanulságos eset volt”

Forrás: TV2

Lagzi Lajcsi bírósági ügye még mindig nem zárult le, de családja már sokkal nyugodtabb, mint akkor, akkor, amikor a trombitás börtönben volt. Erről a nehéz időszakról Lagzi Lajcsi és lánya a TV2-nek meséltek, így a vallomásukat az alábbi cikkben videón is megnézheted.

Pirner Alma habos feneket mutatott egyenesen a fürdőszobából

Nemcsak Szulák Andrea, hanem Pirner Alma is vetkőzött, igaz, ő jóval kisebb meglepetést okozott ezzel a lépéssel. Egy habos kádas fotóról van szó, amelyet – a fürdővízzel együtt – férje készített.