II. Erzsébet sem viselheti ezt a színt a pápa előtt

Startlap - Startlap
A pápánál dresszkód van, a protokoll igencsak szigorú. Bulvárösszefoglaló.

Szigorú a dresszkód a pápánál

A Vatikán ugyan az utóbbi évtizedekben lazított a látogatáshoz kapcsolódó dresszkódon, ám mégis vannak univerzális szabályok. Személyes látogatás során a tiszteletet kifejező, ám szolid viselet alapvető elvárás. A színek nagyon fontosak: fehéret a világon mindössze 7 nő viselhet az audiencia során. Hogy ők kicsodák?  Ebből a cikkből kiderül.

Berki Mazsi visszavág: Tudod te, a négy fal között mennyit sírok?

Berki Krisztián özvegye Bochkor Gábor műsorában reagált a negatív kommentekre. Itt elolvashatod a teljes válaszát. 

 

Ilyen borostásan még sosem láttad Orbán Viktort

Orbán Viktor összeköti a kellemest a hasznossal: Horvátországban nyaral, de nemrég Zoran Milanović horvát államfővel vacsorázott. A napokban pedig régi ismerősével, Németh Zsolttal futott össze a horvát tengerparton, amiről a képviselő számolt be a közösségi oldalán. Erről a fotóról ne maradj le.

Sírva adott interjút a teljesen kiborult Tóth Gabi

Kendőzetlenül vallott a mögötte álló, embert próbáló időszakról az énekesnő, aki ellen az elmúlt egy évben valóságos gyűlölethadjárat indult. Részletek.

Ilyen vad képeket még nem láttál Zalatnay Ciniről

Újra berobbant Zalatnay Cini! Az énekesnő egy régi-új slágerrel, és egy lélegzetelállító fotósorozattal kápráztatja el rajongóit. Cini 74 éves, bomba formában van, nemrég még az Instagramon is megjelent, ahol néhány nap alatt több ezer követőt szerzett. A fotókért ide kattints.

Meglepetésvendégként bukkant fel Keanu Reeves egy brit pár esküvőjén

Valószínűleg még nagyobbnak élhette meg élete nagy napját az a brit pár, akiknek a hétvégi esküvőjére váratlanul beállított Keanu Reeves. Az életre szóló meglepetés a northamptonshire-i Fawsley Hall szállodában történt. Itt megnézheted.

Szétszedik G.w.M-et a tetoválása miatt

Számtalan képet láthattunk már a neten arról, hogy egy tetoválást elrontottak, nem úgy sikerült, ahogy eltervezték, vagy éppen hibáztak a helyesírásban. Nos, ez utóbbi történt G.w.M-mel is, akinek egy korábbi képét a Redditre posztolta egy felhasználó. Katt ide.

Gaál Noémi: Heti hat napot végigdolgozunk

Gaál Noémi több fronton is helytáll: időjósként és a kereskedelemben is dolgozik, ami sokszor nagy kihívások elé állítja. Főleg a logisztikát nehéz megoldani, ráadásul ez a nyári időszakokra fokozottan igaz. Ő maga mesél a mindennapjairól ebben a cikkben.

Sokkal jobban él nyugdíjasként Dömsödi Gábor

Dömsödi Gábor nehéz időszakot tudhat maga mögött, ám mióta nyugdíjas lett idén augusztusban, teljesen megváltozott az élete. A 65 éves, egykori televíziós friss nyugdíjasként nem csak aktívabb lett, immár az anyagi helyzete is sokkal jobb. Bővebben.

Címlapkép: Getty Images

Ez is érdekelhet

képcím

Orbán Viktor megnevezte Magyarország ellenfeleit a zártkörő...

képcím

"Kösz, Orbán!" feliratú óriásplakátok lepik el az országot - A...

képcím

Megbüntette a rendőrség L.L. Juniort és G.w.M-et