Kósa L. Adolf elhagyja Magyarországot, mert "keressük az új kihívást, a pénz meg termelődik magától"

Startlap - Startlap
A Szerelem első látásra egykori műsorvezetőjének nagyon bejött az élet, még ötven sem volt, amikor nyugdíjba vonult. Bulvárösszefoglaló.

Kósa L. Adolf elhagyja Magyarországot, mert “keressük az új kihívást, a pénz meg termelődik magától”

Huszonötéves évfordulója alkalmából a TV2 előhúzza régi munkatársait, így jelent meg a képernyőn egy műsor erejéig a rég nem látott Kósa L. Adolf. A Szerelem első látásra című műsor egykori arcáról kiderült, hogy húsz éve hálózatépítésből “tengeti” az életét, és még ötven sem volt, amikor nyugdíjba vonult. Íme a beszélgetés.

Blikk: Berki Mazsinak már hónapok óta van párja

A bulvárlap szerint a Redditen előkerült fényképen valóban Berki Mazsi látható, méghozzá kedvesével, akinek a nevét és a foglalkozását is kinyomozták. A Blikk azt állítja, a szóban forgó férfi Balatonra és Balira is elkísérte Berki Krisztián özvegyét. További információkért katt ide.

Kiszirvágott II. Erzsébet végrendelete: kitagadhatta fiát az örökségből

Egy svájci lap értesüléseire hivatkozva pattant ki egy tételes lista arról, kire mit hagy a csütörtökön elhunyt uralkodó a hozzá legközelebb állók közül. Az értesülések alapján Katalin kivételezett helyzetbe került, egy fontos személy neve viszont sehol sem szerepel. II. Erzsébet szigorú lépésnek az okát nem nehéz kitalálni. Bővebben.

Mindeközben egy másik kellemetlen hír is érkezett Angliából: megjelent egy videó az interneten, amelyen Meghan Markle látható, amint hiába próbál kezet fogni egy nővel, az rá sem heredít, sőt, mintha élvezné is, hogy megalázza a hercegnőt.

Végül, hogy egy fokkal vidámabban zárjuk II. Erzsébet hírblokkját: két új kiskutya költözik a Buckingham-palotába, mivel Károly király és Kammila magukkal viszik két elképesztően aranyos örökbefogadott háziállatukat is. És milyen sors vár a királynő corgijaira? Fotók és további részletek itt.

Reese Witherspoon viselte az Emmy-gála egyik legcsodásabb ruháját

Theo Wargo/Getty Images

A 46 éves Oscar-díjas Witherspoon évek óta már nem csupán mint színésznő, de mint egy sikeres produkciós cég vezetője is tevékenykedik. Az idei Emmy-gálára egy szikrázó, éjkék Armani estélyit húzott Tiffany ékszerekkel, az eredmény megbabonázó volt. Galéria.

Pély Barna megszólalt a titkos esküvőről: “Nem számoltam azzal, milyen kényelmetlen ezt titkolni”

Amikor feleségeként, a közös esküvői képekkel köszöntötte születésnapos menedzserét, akkor tudta csak meg a nyilvánosság, hogy Pély Barna megnősült. A zenész először nyilatkozott a nagy bejelentés óta. Részletek.

Meghalt Jean-Luc Godard, minden idők egyik legfontosabb filmese

Jean-Louis SWINERS/Gamma-Rapho via Getty Images

A 91 éves Godard önként távozott az élők sorából, amelyet a svájci törvények tettek számára lehetővé. Jean-Luc Godard a filmtörténet megkerülhetetlen alakja volt – munkásságáról erre a linkre kattintva olvashatsz, ebben a cikkben pedig halála körülményeiről írnak.

John Lennon gyilkosa rendületlenül próbálkozik a szabadulással

Tizenkettedik alkalommal is elutasította a bíróság Mark David Chapman feltételes szabadlábra helyezési kérelmét. A férfi 1980 decemberében agyonlőtte Lennont, és állítólag azóta megbánást tanúsít, amit olyan kijelentéseivel támasztanak alá, miszerint “nagyon önző módon” azért végzett Lennonnal, mert a Beatles-tag “nagyon-nagyon híres” volt. Bővebben.

(Címlapfotó: Olajos Piroska)

Ez is érdekelhet

képcím

Így nézhetne ki ma az idős Lady Diana - bámulatos Instagram-fotók

képcím

Páratlan luxusban nyaral Berki Mazsi - mutatjuk, hová utazott a...

képcím

Harry herceg szerint "nagyon sok mindenre nincs magyarázat"...