Vasvári Vivien szerint önző anya aki császárral szül, és elmagyarázta, miért posztolt szülős videót

A megosztó felvételt Fecsó rögzítette, aki egyébként még a természetfilmeket is elkapcsolja, ha ilyesmit lát. Kiderült, hogy egy placentakiszedős videójuk is van, amiről már kissé traumatizáltan nyilatkozott az ifjú férj.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-03-22 14:18

Forrás: YouTube/ Vivien Vasvári

Vasvári Vivien pár nappal ezelőtt valami olyat posztolt az Instára, ami nemcsak a közösségi oldal hamvas szelfi hívői között, hanem még a kicsit életszagúbb profilok tartalmát tekintve is szokatlan: kirakott egy videót a szüléséről. A dolog elég nagy port kavart, még Sebestyén Balázs is erről beszélt a reggeli rádióműsorban, majd a felvétel főszereplőjét is felhívták – írja a 24.hu.

A rádiós két kollégája, Rákóczi Feri és Vadon Jani szerint a modell lépése magamutogató lájkvadászat, illetve teljesen felesleges közkinccsé tenni életük legfontosabb, legintimebb pillanatát. Vadon azzal is megtoldotta az érveket, hogy így az édesapa, Fecsó lemaradt mindenről, mivel a kamerát kellett kezelnie.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Életem felvétele! ❤️ Lehet, hogy sokan megbotránkoznak ezen a videón, de aki szülő az tudja hogy miről szól, ès nagyon boldog vagyok, hogy @szegediferencofficial -nek volt annyi lélekjelenlète, hogy megörökítette ezt az egyedülálló, csodás pillanatot! 🙏🏻 Ezzel szeretnék mindenkit bàtorítani, hogy aki teheti természetes úton szülje meg gyermekét! (ès pàrja rögzítse azt!😜)❤️ Ha az èn alkatommal sikerült 2* is, akkor màsnak is fog! 👶🏼❤️ #vasvarivivien #szegediferenc #Edward #Ferenc #Dmitry #minifecsó #love #mylove #family ❤️

Szegedi-Vasvári Vivien (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,

Vasvári a következőket reagálta: egyrészt elmondta, hogy a szülős felvételt nem lehet promóciós videónak értékelni, mivel emiatt senki sem fogja bekövetni őt. Aztán azt, hogy “ez a világ legcsodálatosabb, legtermészetesebb dolga”, amiben “semmi gusztustalan nincs”. Állítása szerint a célja az volt, hogy kedvet adjon a nőknek a természetes szüléshez, ő ugyanis ellenzi a császározást, méghozzá nem kicsit:

Számomra az az anyuka, aki a császárt választja, önző.

Miután a fenti mondat elhangzott, a luxusfeleség közölte, hogy nem ítéli el a császárral szülő édesanyákat, de azért a biztonság kedvéért megint megismételte a kijelentését egy kis csavarral, és kifejtette: önző dolog nem megharcolni a szüléssel a saját gyermekünkért. Aztán Fecsó is megszólalt:

Ha rajtam múlik, biztos, hogy nem megyek be, de ott kellett lennem, és már nem bánom. Nekem azzal sincs bajom, hogy Vivi kitette ezt a videót. Ő csak bátorítani akarja az anyukákat, hogy ha ezt a természet kitalálta, akkor miért ne.

A támogató álláspontja ellenére kiderült, hogy más nő szülését nem lenne hajlandó megnézni, és a saját felesége esetén is volt egy rész, ami úgy tűnik, kissé elborzasztóan hatott rá:

Én még a tévét is elkapcsolom, ha egy természetfilmben ilyen van. Ami durva volt, amikor a placentát kiszedték. Az a videó is megvan, de azt nem tenném ki. Az beégett az agyamba.

Mai nap hírei

Tegnap bejelentették, hogy lezárják teljesen Magyarországot

napmintnap.com3 órája

Boltzár: mi lesz a mezőgazdasági üzletekkel?

agroinform.hu12 órája

Merkely Béla: akár május közepétől fellélegezhetünk

demokrata.hu12 órája

10 hiba, amit a középkorú nő elkövethet

napidoktor.hu13 órája

Orbán Viktor legrosszabb döntése

444.hu15 órája

Nagyon jó hír a Vodafone ügyfeleknek

itbusiness.hu18 órája

Búcsúbuli a klinikán: felfüggesztették az ápolókat és a takarítókat

hirado.hu18 órája

Viszik az új Redmi K40 modelleket mint a cukrot

gsmring.hu18 órája