'Holnap kellene megszületnie a 3. gyermekemnek' - Vasvári Vivien szomorú, de gyönyörű közös képet posztolt kisfiával

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-03-15 11:18

Forrás: YouTube/ Vivien Vasvári

Vasvári Vivienről a Nyerő Páros forgatása alatt derült ki, hogy harmadjára is teherbe esett. A baba azonban sosem születhetett meg, ugyanis a modell elvetélt. Vasvári az Instagramján csütörtök éjjel egy csodálatos fényképet mutatott kisfiáról, Edwardról, és elmesélte, hogy ha minden jól alakult volna, pénteken hozná világra harmadik gyermekét.

Legszebb fotóm az én kicsi fiacskámmal, aki lassan 1 éves lesz. (…) Holnap kellene megszületnie a 3. gyermekemnek, ezért nagy szomorúság van rajtam… De tudom, hogy minden okkal történik! Nagyon hálás vagyok, hogy van két egészséges gyönyörű gyermekem, akikért minden egyes nap imádkozom, hogy ez az egészség és boldogság mindig megmaradjon!

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Legszebb fotóm az én kicsi fiacskámmal, aki lassan 1 éves lesz.👶🏼💙 A fotót @regeczyphotography készítette! 📸 Köszönjük, hogy mindig csodálatos képeket csinálsz rólunk! 🤗 Holnap kellene megszületnie a 3. gyermekemnek, ezért nagy szomorúság van rajtam…de tudom, hogy minden okkal történik! 😔Nagyon hálás vagyok, hogy van két egészséges gyönyörű gyermekem, akikért minden egyes nap imádkozom, hogy ez az egészség és boldogság mindig megmaradjon! 🙏🏻❤️ #vasvarivivien #mybaby #myson #boy #baby #nature #photo #shooting #love #mylove #life #live #wiwkoo #regeczyphotography #regeczyandi #photo #happy #mom #mommy #momlife 💙

Szegedi-Vasvári Vivien (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,

Tavaly ősszel így mesélt a Story magazinnak a vetélésről:

Eljött a 12. hét, amikor következnie kellett volna a genetikai szűrésnek. Ezt megelőzően egy héten keersztül azt álmodtam, hogy meghal a baba. Minden egyes nap sírva keltem, úgyhogy még a genetikai vizsgálatok előtt elmentem az ügyeletre, hogy megnézzék, minden rendben van-e. Amikor elkezdődött az ultrahang-vizsgálat, már láttam, hogy nem mozog, nincs szívhang. Annyira összetörtem, mint még soha. Nagyon szerettem volna őt, annyira vártam, és most eljött újra egy óriási tragédia az életemben. Annak idején tizennyolc évesen volt egy abortuszom – akkor döntenem kellett, hogy megszülöm a gyereket, vagy sem. Az az én döntésem volt. Most viszont a baba döntött. (…) Az orvosok elmondták, minden bizonnyal nem volt egészséges, és ő ezért ment el.

Anyáról és fiáról egyébként nemrégiben készült egy kevésbé művészi, de annál aranyosabb fotó is:

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Szeretem!💙 Edward nagyon kiegyensúlyozott és boldog baba, szerintem ez nagyon fontos egy bogyóka életében! 👶🏼💙 #cutie #Edward #Ferenc #Dimitry #mylove #happy #sweet #mom #life #happymommy 👩‍👦

Szegedi-Vasvári Vivien (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,

Mai nap hírei

Szombaton már egészen más időre számíthatunk

kiderul.startlap.hu17 órája

Müller Cecília: 4 megyében egyetlen aktív fertőzött sincs

startlap.hu18 órája

A heves zivatarok miatt tizenkét megyében másodfokú figyelmeztetés érvényes

kiderul.startlap.hu19 órája

Eltávolítják Lee tábornok szobrát

demokrata.hu20 órája

Mercedes: Ha nem találunk megoldást házon belül, jöhet Vettel

f1vilag.hu20 órája

Koronavírus: elhunyt egy 47 éves beteg itthon

startlap.hu21 órája

Párkapcsolatáról vallott Bereczki Zoltán - "Kiderült, mennyire mély ez a szerelem"

femcafe.hu22 órája

Tudtátok? Tízmilliószoros nap van ma!

eletforma.hu22 órája