'Holnap kellene megszületnie a 3. gyermekemnek' - Vasvári Vivien szomorú, de gyönyörű közös képet posztolt kisfiával

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-03-15 11:18

Forrás: YouTube/ Vivien Vasvári

Vasvári Vivienről a Nyerő Páros forgatása alatt derült ki, hogy harmadjára is teherbe esett. A baba azonban sosem születhetett meg, ugyanis a modell elvetélt. Vasvári az Instagramján csütörtök éjjel egy csodálatos fényképet mutatott kisfiáról, Edwardról, és elmesélte, hogy ha minden jól alakult volna, pénteken hozná világra harmadik gyermekét.

Legszebb fotóm az én kicsi fiacskámmal, aki lassan 1 éves lesz. (…) Holnap kellene megszületnie a 3. gyermekemnek, ezért nagy szomorúság van rajtam… De tudom, hogy minden okkal történik! Nagyon hálás vagyok, hogy van két egészséges gyönyörű gyermekem, akikért minden egyes nap imádkozom, hogy ez az egészség és boldogság mindig megmaradjon!

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Legszebb fotóm az én kicsi fiacskámmal, aki lassan 1 éves lesz.👶🏼💙 A fotót @regeczyphotography készítette! 📸 Köszönjük, hogy mindig csodálatos képeket csinálsz rólunk! 🤗 Holnap kellene megszületnie a 3. gyermekemnek, ezért nagy szomorúság van rajtam…de tudom, hogy minden okkal történik! 😔Nagyon hálás vagyok, hogy van két egészséges gyönyörű gyermekem, akikért minden egyes nap imádkozom, hogy ez az egészség és boldogság mindig megmaradjon! 🙏🏻❤️ #vasvarivivien #mybaby #myson #boy #baby #nature #photo #shooting #love #mylove #life #live #wiwkoo #regeczyphotography #regeczyandi #photo #happy #mom #mommy #momlife 💙

Szegedi-Vasvári Vivien (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,

Tavaly ősszel így mesélt a Story magazinnak a vetélésről:

Eljött a 12. hét, amikor következnie kellett volna a genetikai szűrésnek. Ezt megelőzően egy héten keersztül azt álmodtam, hogy meghal a baba. Minden egyes nap sírva keltem, úgyhogy még a genetikai vizsgálatok előtt elmentem az ügyeletre, hogy megnézzék, minden rendben van-e. Amikor elkezdődött az ultrahang-vizsgálat, már láttam, hogy nem mozog, nincs szívhang. Annyira összetörtem, mint még soha. Nagyon szerettem volna őt, annyira vártam, és most eljött újra egy óriási tragédia az életemben. Annak idején tizennyolc évesen volt egy abortuszom – akkor döntenem kellett, hogy megszülöm a gyereket, vagy sem. Az az én döntésem volt. Most viszont a baba döntött. (…) Az orvosok elmondták, minden bizonnyal nem volt egészséges, és ő ezért ment el.

Anyáról és fiáról egyébként nemrégiben készült egy kevésbé művészi, de annál aranyosabb fotó is:

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Szeretem!💙 Edward nagyon kiegyensúlyozott és boldog baba, szerintem ez nagyon fontos egy bogyóka életében! 👶🏼💙 #cutie #Edward #Ferenc #Dimitry #mylove #happy #sweet #mom #life #happymommy 👩‍👦

Szegedi-Vasvári Vivien (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,

Mai nap hírei

Kálmán Olga nőnapi posztjában Varga Juditot vonta kérdőre, de Budai Gyula résen volt és megrendszabályozta

444.hu3 órája

Eldőlt, hogy Neymar pályára léphet-e a Barcelona ellen

m4sport.hu11 órája

Hajnalban életbe léptek az új óvintézkedések

hirado.hu12 órája

Lengyel EP-képviselő: Orbán Viktor tervében rejlik a jövőnk

demokrata.hu17 órája

La Liga: Talán csak annyi dőlt el, hogy ki nem lesz bajnok Spanyolországban

hatharom.com18 órája

Vallott a Megasztár énekese: 100 milliós adósságom van

femcafe.hu18 órája

Jó hír az iPhone tulajdonosoknak!

digitalhungary.hu19 órája

Szlovákiában megint belerúgtak a magyarokba

vasarnap.hu19 órája