Na, vajon ki viseli Sophia Loren ékszereit a Story Gálán?

A különleges gyémánt szettet az olasz díva több mint húsz éve viselte Los Angelesben. Habár még nem futott be minden vendég, de erős a gyanú, hogy ennél menőbb kiegészítőben senki sem érkezik a 20. Story Gálára.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-02-09 20:50

Fotó: Facebook/ Story magazin

Vasvári Vivien nemcsak saját magát öltöztette fel a péntek esti Story Gálára, ugyanis mint kiderült, Solti Bernadettnek is ő kölcsönzött egy estélyit az utolsó pillanatban. A luxusfeleség ennek kapcsán elárulta, hogy a gardróbja roppant kicsi, a ruhái jelentős részét édesanyjánál tárolja.

A saját gálázós ruháját viszont természetesen nem csak úgy a szekrényéből húzta elő: egy egyedileg tervezett Nicole ruhában érkezett, amire a Diora szalonban tett szert. De az igazán érdekes része Vasvári szettjének a gyémánt nyakék és a hozzá tartozó két gyémánt fülbevaló, ezeket ugyanis Sophia Loren viselte 1996-ban az Oscar-gálán.

Az este szebbnél szebb ruhakölteményeiről egy csomó fénykép található az NLCafé galériájában, a 24.hu pedig percről percre közvetítette a Story Gála legfontosabb történéseit.