Schobert Norbi bevallotta, milyen az, amikor ő és felesége kicsípi magát - Réka 'kicsit' komolyabban veszi a dolgot

A fitneszházaspár szombat este a Story Gálára hivatalos.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-02-09 14:08

Fotó: RTL Klub

Schobert Norbi az RTL Klub Reggelijének vendége volt, ahol két fő témát veséztek ki a műsorvezetőkkel: a korán kelést és a reggeli rutint, illetve a bálozást. Szombat este ugyanis a Story gálára mennek, pénteken pedig egy hajós bálon tették tiszteletüket.

Szóval mindamellett, hogy kiderült, a fitneszguru 9:30-ra csúsztatná az iskolakezdést, arról is beszámolt, hogy ő és Réka hogyan készülődnek a különféle elegáns esti események előtt. Norbi viccesen vállalta, hogy bizony mindketten teljesítik a nemi sztereotípiákat.

Igazából én csak annyiban készülök, hogy kivasalják az ingemet, és felveszek egy zakót ami van. De a Réka az komolyan, az már ment Benes Anitához, ott már szabták méretre. Egy nő, az nő. Persze, fodrász, sminkes. Rám nem kell semmi, rajtam ez már nem segít. Én csak úgy ott vagyok, azt’ jól van

– közölte mosolyogva az edző. Tavaly egyébként Larát is magukkal vitték a Story gálára, de idén kettesben mennek Rubint Rékával. Norbi azt is megosztotta, hogy tudomása szerint az idei jubileumi Story gálának a létszámát az előző évekhez képest komolyan meghúzták, és nagy versengés van a helyekért.