Norbi segítségével Anikó felállt a kerekesszékből

Startlap - Startlap
A gyulai édesanyának az inzulint is sikerült letennie.

Sokan szidják Schobert Norbi módszerét, sokan szeretik, de az mindenesetre tény, hogy jó néhány embernek segített alapjaiban megújulni az általa hirdetett életmódváltással. Anikó is egyike azoknak, akiknek Norbi változtatta meg az életét – írja a Blikk.

Anikóra 11 évvel ezelőtt kezdtek felugrani a kilók, terhessége alatt. Ekkor cukorbeteg lett, ami a szülés után is tovább kísérte az életét: napi négyszer szúrt be inzulint 10 éven át. Sokáig nem tett semmit azért, hogy visszanyerte régi formáját, mígnem baleset érte. Anikó bal bokája három éve csúnyán eltört: műteni kellett, csavarozni, és egy lemezt is beültettek neki. Súlya ekkor már elérte a 108 kilót, és mivel nem tudott lábra állni, kerekesszékbe került.

Egy év után kiderült, hogy nem forrt össze a csontom, ami valószínűleg a cukorbetegség miatt lehetett. Amikor azt mondta az orvos, hogy ha ezt így folytatom, nem fogok tudni lábra állni, megijedtem. Akkor is­merkedtem meg azzal az életmóddal, amit Norbi képvi­sel. Annyira jól sikerült az életmódváltás, hogy egy idő után el tudtam hagyni az inzulint

– mesélte Anikó, aki összesen 30 kilót dobott le magáról Norbi módszerével. A fitneszguru szerint nem számít, hány kiló súlyfeleslegtől akar valaki megszabadulni, és ahhoz, hogy sikerrel járjon, éheznie sem kell.

Az teljesen mindegy, hogy az illetőnek 10 vagy 100 kiló feleslege van. Annyit megígérhetek, hogy senki nem fog éhezni

– fogalmazott Schobert Norbi.

 

Ez is érdekelhet

képcím

III. Károly kézzel írt üzenete áll Erzsébet koporsóján:...

képcím

40 kilót fogyott a Família Kft. sztárja

képcím

Molnár Gusztáv reagált a válása hírére