Schobert Norbi behisztizett, mert nem luxuslakosztályt kapott A legbátrabb párosban

Rubint Réka hiába mondta neki, hogy 'az átlagember ilyenben lakik'.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-10-10 11:17

Fotó: TV2

Elstartolt kedden a TV2 A legbátrabb páros című műsora, melyben – ahogy a neve is mutatja – a különböző feladatok teljesítése közben megtudjuk majd, hogy melyik celebpáros a legbátrabb. Ez most még nem derült ki, az viszont egyértelműen megvan, hogy ki a leghisztisebb: Schobert Norbi.

Ő és felesége, Rubint Réka voltak a legrosszabbul teljesítők egyike, így nekik jutott a legegyszerűbb szoba. A felvételekből annyi látszott, hogy fürdő nélküli kis helyiségről van szó egy franciaággyal, de a fitneszguru „koszt és dzsuvát” látott, amikor egy fél másodpercre bepillantott. Ezután se szó, se beszéd, letépte magáról a mikroportot és elviharzott, hogy a bőröndjeit maga után húzva bejelentse: ő nem fog egy ilyen helyen aludni, inkább távozik a műsorból.

„Sokkot kaptam. Amikor az ember megküzd az életéért, a legkevésbé arra vágyik, hogy kompromisszumokat kössön. Azért reagáltam rá hevesen, mert én nagyon mély sorból jöttem és nem akarok visszamenni” – mesélte Norbi, aki arról is beszámolt, hogy – ó, jaj – lakott már útszéli motelban és ablaktalan albérletben is.

„Nem vagyok az az ember, aki feküdjön a retekbe, a koszba, fürdőszoba nélkül” – elvárása lett volna az ötcsillagos szállás mellett a behűtött pezsgő, fitneszterem és a légkondi is.

Németh Kristóf próbálta megoldani a helyzetet, hogy cserélnek velük szobát, csak maradjon, ez meg is történt, de Norbi továbbra is hisztizett.

Réka is igyekezett csitítgatni, hogy ne „dzsuvásozza” le a szobát, mert „az átlagember ilyen lakásban él”, de nem igazán hatott rá.

Végül a lelkiismeretük nem engedte, hogy olyan helyen aludjanak, amiért nem dolgoztak meg, így Norbi „magánszáma” után maradt az eredeti felállás, a kevésbé komfortos toronyszoba lett a hálóhelyük.

Mai nap hírei

Magyar siker: érkezik az első szállítmány az egyik leghatékonyabb készítményből

demokrata.hu3 órája

Veszélyes is lehet az iPhone 12 sorozatban lévő Magsafe

gsmring.hu11 órája

Erős gyengülést mutatott reggel a forint

tozsdeforum.hu11 órája

Előre leszóltak nekik, hogy a raktárkoncerten ne játsszák el az Orbán Viktorról szóló számukat

444.hu13 órája

Ezzel a Youtube funkcióval rengeteg új videót fedezhetsz fel!

digitalhungary.hu13 órája

Újabb adag havazás jön

agroinform.hu14 órája

Többet számít, hogy reggel vagy este sportolsz, mint gondolnád

she.life.hu15 órája

Ben Affleck újabb fotóján nevetnek az internetezők: mi van vele?

joy.hu16 órája