Vasvári Vivient megharapta egy cápa Bora Borán

Startlap - Startlap
Vasárnap még San Franciscóban volt, most a kórházból posztolt. Bulvárösszefoglaló.

Vasvári Vivient megharapta egy cápa Bora Borán

Csak a cápatámadásnak köszönhetően értesülhettünk arról, hogy Szegedi Fecsó egykori luxusfelesége és új párja már elhagyták San Franciscót– vasárnap ugyanis még onnan posztoltak közös szerelmes fényképet. Ezt követte a kórházi bejelentkezés. Fotó és további részletek itt.

Dés László koncertjének teljes bevételét a menekülteknek adják

A II. kerületi önkormányzat több busznyi adományt gyűjtött össze, szállással is segítik a menekülteket, most pedig jótékonysági koncertjükről adtak hírt. További információkért katt ide.

Lehoczky Zsuzsa 90 évesen újra színpadra állna

“Azt nem mondom, hogy nyüzsgő életet élek” – fogalmazott a Nemzet Színésze, aztán annyi programot sorol fel, amivel rögtön megcáfolja magát. A 85 éves színművésznőnek a jövőre is komoly tervei vannak. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Makranczi Zalán Down-szindrómás kisfiáról: “Amennyire mindenki, annyira ő is más”

A most négyéves Benjamin születése előtt a házaspár direkt nem csináltatott semmilyen szűrővizsgálatot. Szinetár Dóra annak idején számos alkalommal beszélt kisfiáról, Makranczi Zalánt viszont kevéssé hallhattuk még a témáról. A tévésztárrá vált édesapa azt is elárulta, miért törölte magát a Facebookról. Bővebben.

Vilmos herceg megmutatta, hogy a hétköznapokon ő is csak egy átlagos apuka

Karwai Tang/WireImage

Vilmos és kislánya, Sarolta hercegnő egy pizzériába mentek együtt, a Vilmos kezében lévő rózsaszín ajándékcsomag alapján erős a gyanú, hogy egy gyerekzsúr miatt. A herceg és a hercegnő betoppanásáról felvétel készült.

Járai Máté: Biszexuális vagyok

Azt már a minap az Összezárva Hajdú Péterrel előzeteséből megtudhattuk, hogy Járai eleinte melegnek gondolta magát, miután első szexuális élménye egy férfival történt. Járai Máté azóta a Blikknek nyilatkozott. Bővebben.

Tóth Gabi isten áldását kérte azokra, akik segítenek a menekülteknek

Az énekesnő egy kárpátaljai barátja munkáját méltatta, valamint Cserpes Laurának és a Cserpes Tejivónak mondott köszönetet legújabb posztjában az orosz invázió elől menekülők támogatása kapcsán. Az nem derült ki, hogy Tóth Gabi közvetlenül miként segít. Bővebben.

Keleti Andrea 23. házassági évfordulóját ünnepli 9 évvel fiatalabb férjével

Szerintem az, hogy a mi kapcsolatunk a mai napig ennyire erős és masszív, annak is köszönhető, hogy nagyon szerencsésen találtunk egymásra, a kezdetektől sok közös tervünk, álmunk, feladatunk van. És a humor nagyon fontos. Persze minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek és nehézségek. A mi életünkben a legnagyobb nézeteltéréseket a gyereknevelés terén éltük meg.

Keleti Andrea és Kovács Zoltán immár 25 éve élnek együtt, közös tánciskolát vezetnek, és mióta lányuk egyetemre ment, élvezik az újonnan jött szabadidőt. A házaspár közös interjút adott az elmúlt évtizedekről és a táncról.

Elhunyt Magda Lajos, gyászol a Magna Cum Laude 

Az énekes-billentyűs feleségével együtt intenzív osztályon feküdt kétoldali tüdőgyulladással és tüdőembóliával. Részletek.

Jennifer Garner és Mark Ruffalo 18 év után is ugyanúgy bújnak össze

Carlo Allegri/Getty Images

Megérkezett a Netflixre Az Adam-projekt című film, amelyben a két színész ismét egy párt alakít. A dolog attól izgalmas, hogy erre legutóbb közel két évtizede, a Hirtelen 30 idején került sor, a két film képkockáin pedig Garner és Ruffalo pedig különös módon olyanok, mintha a valóban egy pár lennének, azóta is. Fotók és további részletek itt.

(Címlapkép: Smagpictures.com/Csaba Schumy)

Ez is érdekelhet

képcím

Harry herceg szerint "nagyon sok mindenre nincs magyarázat"...

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...

képcím

Jáksó László egy szőrös fenékhez hasonlította Sebestyén...