'Már most imádom az új ciciket!' - Vasvári Viven jó kislány lehetett, mert melleket kapott a Mikulástól

Azért, mert őt nem érdekli, hogy mit gondolnak róla mások.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-12-06 11:30

Fotó: Instagram

Eltartott egy darabig, mire megtaláltuk a fenti képet Vasvári Vivenről, amin valószínűleg asszonyok és férfiak mind ugyanazt nézik, még akkor is ha tagadják: a melleit. A választás nem véletlen, ugyanis ez a két cici már a múlté, mivel a luxusfeleség mellműtéten esett át. Újabb műtéten, mert már a fenti kettő sem az eredeti, gyári verzió, és mint mondja, ha kell, a jövőben is kés alá helyezi dekoltázsát, mert őt egyáltalán nem érdekli mások véleménye.

Már most imádom az új ciciket! (…) 2 gyermek szoptatása után olyan volt a mellem, mintha tejeszacskó lenne, nem bírtam már nézni, így újra mellműtéten estem át. Formába hozattam őket, és azt kell mondanom, hogy maximálisan elégedett vagyok és soha nem fogom megbánni! Tudjátok mások véleménye egyáltalán nem érdekelt soha, és ezentúl sem fog, azt teszem mindig, ami nekem jó, és ahogy az nekem tetszik, és ha nem leszek magammal megelégedve a jövőben akár 3. gyerek vagy 4. gyerek után, akkor is újra fogom műteni a melleimet! Már itthon pihengetek, nem fájnak a melleim, csak a hátam az alvástól. De minden kellemetlenséget kárpótol a látvány

– írja Vasvári az Instagramon, ahol a reklámgyanús posztot is meg lehet nézni, meg azt, hogy Viven nem csak a szülése után nézett ki felháborítóan jól, de valahogy sikerült elérnie, hogy a mellműtét után, a speciális melltartóban, dréncsővel is úgy mutasson, ahogy mások a legjobb napjaikon szoktak.

 

Hozzászólások

     
     

Mai nap hírei

„Úgy tettem, mintha naiv volnék, és nem tudnám, mi zajlik ebben a házban” – Modern kori rabszolgaság

wmn.hu|5 órája

Voltak elveink… Aztán lett gyerekünk – Nyomjad, anyukám! videópremier Senával

wmn.hu|7 órája

Többfelé éjszaka is kitartanak a vasárnapi zivatarok

kiderul.startlap.hu|12 órája

„Leéltem közben egy másik életet” – El Camino, az út

wmn.hu|14 órája

Felhőszakadásra, jégesőre figyelmeztetnek

kiderul.startlap.hu|15 órája

A svéd tini, aki többet ért el a klímaváltozásban, mint Leonardo DiCaprio

wmn.hu|17 órája

Mérséklődik a meleg a jövő héten

kiderul.startlap.hu|19 órája