Kiemelt Hírek 2018. augusztus 10.

Vasvári Vivien teljesen kiakadt, mivel mellette szoptattak az okmányirodában

Fruzsi Kiemelt Hírek 2018. augusztus 10.
Az édesanya egyik gyermekét sem tudta szoptatni.

A Viasat3 Feleségek luxuskivitelben című műsorából ismert Vasvári Vivenről kiderült, hogy nagyon ellenzi a nyilvános szoptatást. A luxusfeleség úgy véli, higiéniai szempontokból sem helyes akárhol megetetni a picit, ráadásul mások undorát is tiszteletben kéne tartani.

Nemrégiben az okmányirodában ültem, amikor egy kismama elkezdte szoptatni gyermekét. Nem értem, erre miért van szükség? Elvonulhatott volna a mosdóba, és diszkréten megtehette volna ugyanezt. Egy közlekedési eszközön, avagy étteremben is furcsa nekem, ha valaki így tesz, mert szerintem sok ember undorodik ettől. Arról nem is beszélve, hogy a higiénés körülményekre is ügyelni kell egy kismamának, emiatt sem szoptathat ott és akkor, amikor csak éppen kedve tartja

– vélekedik a luxusfeleség.

Luxus Vivi a Best magazinnak fejtette ki a véleményét a szoptatásról, és azt is elmondta: mindkét babája mellett tejlázat kapott, ami elviselhetetlen fájdalommal járt, és néhány hét múlva a teje is elapadt. Így hiába szerette volna anyatejjel táplálni gyermekeit, nem tehette meg.

 

Keresés az oldalon