Kiemelt Hírek 2019. március 07.

Egyelőre nem tudják az orvosok, mi lehet Vasvári Vivien baja, aki titokzatos betegsége miatt aggódik

Fruzsi Kiemelt Hírek 2019. március 07.
A Feleségek luxuskivitelben szereplőjének nőgyógyászati gondja van.

Vasvári Vivien még csak 28 éves, de mivel több barátja is megbetegedett, nagyon félti az egészségét. Most oka is van a luxusfeleségnek az aggodalomra, ugyanis szokatlan tünetet észlelt magán: nem menstruál, mégis vérzik – írja a Blikk.

Azt mondta a doktor, olyan, mintha stimulálva lenne a tüszőérésem, de nem szedek semmilyen gyógyszert, tehát nálam ilyesmiről szó sincs. Vérvételen is voltam, ahol a hormonszintemet is vizsgálták. Cukorterheléses vizsgálatot is elvégeztek rajtam, mert azt mondják, ez a vérzés szinte bármitől kialakulhat, akár a cukorbetegség egyik jele is lehet. Sajnos, az eredmények csak péntekre lesznek meg 

– magyarázta Vasvári.

Tavaly nagyon sok ismerősöm, barátom betegedett meg, volt, aki 27 évesen lett rákos. Akkor úgy döntöttem, elmegyek egy tumormarkerszűrésre. A vérkép kimutatta, petefészek-daganatom van, vagy legalábbis hajlamom arra. Azonnal rohantam az orvoshoz, ahol kiderült, nincs semmi gond. Talán azért is ijedtem meg most ennyire, mert félek, nehogy mégis nagy baj legyen.

Vasvári Vivien harmadik gyermekét tervezi párjával, Fecsóval, és ezért is szeretne mindent megtenni az egészségéért. Hozzátette: rengeteg teendője van – többek között modellkedik, vezeti a háztartást és gondozza két gyermekét, menedzseli a vállalkozásait, és forgatásokra jár – és az orvosok szerint a stressz és a kimerültség is okozhat ilyen tüneteket.

Keresés az oldalon