Vasvári Vivien megmutatta, hogyan telik egy átlagos napja

A luxusfeleség szeretné megmutatni, hogy bizony az ő élete sem csak a csillogásról és a semmittevésről szól.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-10-02 18:34

Fotó: Facebook

Sokan azt gondolják, hogy Vasvári Viviennek semmi gondja sincs: ha sír, azt csak hisztiből teszi, és mindennapjai csak a luxusról és a fényűzésről szólnak. A Feleségek luxuskivitelben szereplőjeként híressé vált Vivient az RTL Klub Fókusz stábjának kamerái kísérték egy napig, hogy bebizonyítsa, ez távol áll a valóságtól. 

A nap egy lányos programmal indul: kislányával fodrászhoz mentek, és a négyéves Arianát teljesen elvarázsolta a szalon világa, amit volt kitől örökölnie.

Teljes mértékben olyan, mint amilyen én vagyok. Már most meglátszik, hogy nagyon kis talpraesett. Kicsit makacs, önző típus, de amúgy nagyon nagy szíve van és nagyon kis érzékeny

– mondja a kétgyermekes édesanya, aki számára az anyaság és a család mindennél fontosabb. Ezután egy fotózásra vezet az útjuk, hiszen a gyerekek és saját ruhamárkájának építse mellett Vivien modellkedik. Hangsúlyozta, hogy csak direkt munkákat vállal, castingra egyáltalán nem jár.

 

 

A napot férjével, Fecsóval egy közös futással zárták. Sokan nem tudják, de a luxusfeleség majdnem a pekingi olimpiára is kijutott, azonban egy sérülés miatt le kellett mondania a sportolói karrierről. Erről a mai napig csak könnybe lábadt szemmel tud beszélni.

 

Nekem ez egy nagyon nagy tragédia volt, amikor lesérültem, mert tényleg olyan volt, mintha az életemet elveszítettem volna.

Mai nap hírei

Megdőlt a hidegrekord és vasárnap még hidegebb jöhet!

agroinform.hu7 órája

Soha nem találnád ki, kivel élt George Clooney a leghosszabb ideig

unilife.hu8 órája

Rakonczay sírva mesélt a mentésről

eletforma.hu9 órája

23 éves, dolgozó fiatalt interjúvoltak a HírTV-ben, de elfelejtették közölni, hogy ő a Fidelitas közép-dunántúli vezetője

444.hu10 órája

Schmuck Erzsébet petíciót indít

demokrata.hu12 órája

Rettegve várjuk a -17 fokot, miközben a jövő hét végén a feje tetejére áll a világ

propeller.hu16 órája

A férfiak intim daganatairól

szimpatika.hu17 órája

Olcsóbb iPhone érkezhet áprilisban

digitalhungary.hu19 órája