Kiemelt Hírek 2018. július 21.

Újabb zaklatás történt Veresegyházon, egy 17 éves lány az áldozat

Startlap Kiemelt Hírek 2018. július 21.
Pár héten belül ez már a harmadik ilyen eset a kisvárosban.

Alig két napja derült ki, hogy Veresegyházon leütöttek és megerőszakoltak egy fiatal nőt, és máris újabb szexuális bűncselekmény történt a Pest megyei településen – tudta meg a Bors.

A Kertesi utcában sétáltam kedden kora délután, amikor lelassított mellettem egy kék Opel. Negyven-ötven év körüli férfi ült a volán mögött, és a nudista strandokról kezdett hadoválni. Hihetetlenül hangzik, de egy darab ruha sem volt rajta. Egy sarokkal odébb hajtott és megállt. Arra kellett mennem, így láttam, hogy ekkor már önkielégítést is végzett. Közben rám nézett, és azt kérdezte, hogy megnézem-e közelebbről. Könnyen lehet, hogy ugyanaz a férfi volt, aki a múlt héten megerőszakolt egy másik nőt

– mesélte a lapnak a 17 éves áldozat, akit annyira sokkolt a helyzet, hogy a szatír rendszámát nem jegyezte meg, de feljelentést tett a rendőrségen.

Pár héten belül ez már a harmadik ilyen eset lehet a környéken

Az előző áldozatot is fényes nappal támadták meg: a helyi vonatállomásra sietett múlt hét hétfőn kora reggel az a 23 éves nő, akit a biciklis elkövető leütött, megvert, kirabolt és megerőszakolt. A fiatal lány reszketve ébredt meztelenül az erdőben, az utolsó emléke egy ütés a fején.

Valószínűleg a mostani már a harmadik zaklatás a környéken, ugyanis már az előző eset kapcsán többen jelezték a közösségi médiában, hogy néhány nappal korábban egy másik, nagyon hasonló erőszak történt Vicziántelep környékén – erről azonban a rendőrség nem kapott bejelentést.

 

Keresés az oldalon