Kiemelt Hírek 2018. július 19.

Fényes nappal leütöttek, megvertek és megerőszakoltak egy veresegyházi nőt - meztelenül ébredt az erdőben

Startlap Kiemelt Hírek 2018. július 19.
A környéken ez már a második ilyen eset.

A veresegyházi vonatállomásra sietett múlt hét hétfőn kora reggel az a 23 éves nő, akit biciklis támadója leütött, megvert, kirabolt és megerőszakolt –  tudta meg a Bors. A fiatal lány reszketve ébredt az erdőben, az utolsó emléke egy ütés a fején.

A lány az erdőkertesi vasútállomásra ment, amikor a Revetek utca utáni erdős részen megtámadták.

Zaklatottan, összezuhanva, piszkosan érkezett az állomásra fél kilenc körül. A testén föld, a hajában pedig falevelek voltak. Azt kérte, hívjak segítséget, mert meztelenül ébredt az erdőben, de nem emlékszik semmire. Úgy mesélte, hogy hátulról érzett valami ütést a fején, aztán elfogyott a levegője és elveszítette az eszméletét. Amikor magához tért, a ruhái már nem voltak rajta

– mesélte egy vasúti dolgozó, aki nyomban értesítette a rendőrséget.

Az áldozat édesanyja a Facebookon számolt be a történtekről, és mindenkit arra kér: figyeljenek oda egymásra jobban, ne forduljanak el az áldozatoktól, valamint jelentsék a gyanús alakokat.

Átéltük a családommal azt, ami egy család életében a legrosszabb lehet. Nem kívánom senkinek. Meg kell tudnia mindenkinek, hogy milyen szörnyű, tragikus, rettentő bűncselekmény történt a lányommal. Hétfőn reggel a 8.00-kor induló vonathoz ment az erdőkertesi állomásra a veresegyházi oldalon, mikor hátulról megtámadta valaki. Brutálisan megverte, kirabolta és megerőszakolta őt, az élete egy hajszálon múlt. Kérlek benneteket, hogy nagyon figyeljünk egymásra! Ezzel a bűncselekménnyel az a tapasztalatunk, hogy nem figyelünk eléggé, ha valaki bajban van, kell a segítség. Ne forduljatok el attól, aki zaklatott, ko­szos, mert lehet, hogy áldozat! Kérlek benneteket, hogy a gyanús em­bereket jelentsétek a rendőrségnek!

– írja az asszony.

A lap kérdésére a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság megerősítette a hírt, szexuális erőszak miatt ismeretlen tettes ellen nyomoznak. A közösségi médiában többen jelezték, hogy néhány nappal az eset előtt egy másik, nagyon hasonló erőszak történt Vicziántelep környékén – erről azonban a rendőrség nem kapott bejelentést.

Keresés az oldalon