Fényes nappal leütöttek, megvertek és megerőszakoltak egy veresegyházi nőt - meztelenül ébredt az erdőben

A környéken ez már a második ilyen eset.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-07-19 10:58

Fotó: Thinkstock

A veresegyházi vonatállomásra sietett múlt hét hétfőn kora reggel az a 23 éves nő, akit biciklis támadója leütött, megvert, kirabolt és megerőszakolt –  tudta meg a Bors. A fiatal lány reszketve ébredt az erdőben, az utolsó emléke egy ütés a fején.

A lány az erdőkertesi vasútállomásra ment, amikor a Revetek utca utáni erdős részen megtámadták.

Zaklatottan, összezuhanva, piszkosan érkezett az állomásra fél kilenc körül. A testén föld, a hajában pedig falevelek voltak. Azt kérte, hívjak segítséget, mert meztelenül ébredt az erdőben, de nem emlékszik semmire. Úgy mesélte, hogy hátulról érzett valami ütést a fején, aztán elfogyott a levegője és elveszítette az eszméletét. Amikor magához tért, a ruhái már nem voltak rajta

– mesélte egy vasúti dolgozó, aki nyomban értesítette a rendőrséget.

Az áldozat édesanyja a Facebookon számolt be a történtekről, és mindenkit arra kér: figyeljenek oda egymásra jobban, ne forduljanak el az áldozatoktól, valamint jelentsék a gyanús alakokat.

Átéltük a családommal azt, ami egy család életében a legrosszabb lehet. Nem kívánom senkinek. Meg kell tudnia mindenkinek, hogy milyen szörnyű, tragikus, rettentő bűncselekmény történt a lányommal. Hétfőn reggel a 8.00-kor induló vonathoz ment az erdőkertesi állomásra a veresegyházi oldalon, mikor hátulról megtámadta valaki. Brutálisan megverte, kirabolta és megerőszakolta őt, az élete egy hajszálon múlt. Kérlek benneteket, hogy nagyon figyeljünk egymásra! Ezzel a bűncselekménnyel az a tapasztalatunk, hogy nem figyelünk eléggé, ha valaki bajban van, kell a segítség. Ne forduljatok el attól, aki zaklatott, ko­szos, mert lehet, hogy áldozat! Kérlek benneteket, hogy a gyanús em­bereket jelentsétek a rendőrségnek!

– írja az asszony.

A lap kérdésére a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság megerősítette a hírt, szexuális erőszak miatt ismeretlen tettes ellen nyomoznak. A közösségi médiában többen jelezték, hogy néhány nappal az eset előtt egy másik, nagyon hasonló erőszak történt Vicziántelep környékén – erről azonban a rendőrség nem kapott bejelentést.

Mai nap hírei

Soha ne öld meg a pókokat a lakásodban: azt is eláruljuk, miért!

joy.hu8 órája

Az autóbérlést forradalmasító szolgáltatást indít a Kia

autopro.hu12 órája

Hackertámadás érte Magyarországot

gsmring.hu14 órája

Olasz államtitkár: az EU zsákutcába kerülhet a V4-ek miatt

demokrata.hu14 órája

A nők számára tragédiával ért fel, amikor láthatóvá vált a testük

konyvesmagazin.hu16 órája

Négy év, négyszáz millió, négy bukott igazolás - Guardiola és a City védők hányattatott története

eurosport.hosszabbitas.hu16 órája

A 102 éves Juliska néni hosszú életének titka

agroinform.hu17 órája

Szabó Ádámot sokkolta Köllő Babett megjegyzése: „Egyáltalán nem tudtam rajta nevetni”

femcafe.hu17 órája