Több mint félmilliárdot vittek el a hatos lottón ezekkel a számokkal

Startlap - Startlap
Megvan, ki ette a legtöbb lencsét idén január elsején. Esti hírösszefoglaló.

Több mint félmilliárdot vittek el a hatos lottón ezekkel a számokkal

Csupán a második játékhétnél jár idén a lottó, de valaki máris beletrafált, és közel 520 millió forinttal lett gazdagabb. A szerencsés számokat és a további nyereményeket ebben a cikkben ismertetik.

A magyar kormánynak 50 ezer ember beoltásához is egy hét kellett

Miközben Orbán Viktor az EU-s vakcinabeszerzések miatt önfeledt brüsszelezéssel haknizik, mondván ha gyorsabban intéznék a vakcinát, a magyar oltási gyorsnaszád napi félmillió beoltott sebességével haladna, az elmúlt hét tapasztalatai ennek a gyökeres ellentétét mutatják. Egyéb aggasztó hír a koronavírus hazai frontján a harmadik hullámról szól, de azért némi bizakodásra is van okunk. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

A győri Fidesz egy bénán retusált kormányellenes képpel gratulált Orbán Gáspár katonai elitképzéséhez

A napi hírek olvasása közben általános élmény az értetlenség, de az 1. számú győri választókerület Fidesz-frakciójának hivatalos Facebook-oldala szokatlanul magasra tette a lécet a felfoghatatlanság képzeletbeli létráján. A Győri Fidesz névre hallgató oldalnak egy lopott képpel, illetve az azon végzett, modern óvodásokhoz sem méltó technikai módosítással sikerült saját magát kicikiznie. Íme a bejegyzés.

A fideszes Budai Gyula válaszolt Fekete-Győrnek, aki futóversenyre hívta őt és Németh Szilárdot

Fotó: A. R. Coster/Topical Press Agency/Getty Images

Folytatódik az Orbán Viktor fia 40 milliós, közpénzből finanszírozott elit egyetemi taníttatása körül kialakult különös verbális csata. Az ügyet kritizáló Momentum-elnök Fekete-Győr Andrással szemben Németh Szilárd és Budai Gyula szó szerint izomból szerette volna megnyerni a vitát. Az eset legfrissebb fejleményei ebben a cikkben olvashatók.

Videón a jégbe fagyott Balaton

Jelentős jégképződés tapasztalható a magyar tenger déli partján, a vizet a partra kicsapó viharos széllökések munkája által a tavat körülölelő tereptárgyakat is a téli fagy hófehér leple borítja. De a korcsolyázni vágyok számára még korai lenne az öröm. Videó és további részletek itt.

Az operettszínházi zaklatások eltussolásával vádolták, az SZFE egyik új tanára lesz

A Hír TV-s Velkovics Vilmos után, aki saját bevallása szerint nem szeret tanítani, újabb izgalmas nevet szúrtak ki azon a listán, akik a hvg.hu értesülései szerint a Színház és Filmművészeti Egyetem (SZFE) megújult oktatógárdájának tagjai lesznek. Kiss-B. Atilláról, a Budapesti Operettszínház igazgatójáról van szó. Minderről bővebben itt írnak.

Beszakadt a Sóstó jege egy kamasz lány és kutyája alatt

A belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságának tájékoztatása szerint a tűzoltóknak kellett a kutyasétáltatás közben bajba került 15 éves lánynak és állatának segítségére sietnie. A katasztrófavédők fényképes beszámolóját az esetről ide kattintva nézheted meg.

A Szerencsejáték Zrt. még a világjárvány közepén sem feledkezett meg százmilliós támogatását kifejezni Sarka Kata és Rogán Cecília felé

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A K-Monitor közpénzfigyelő nonprofit szervezet az állami lottócég őszi szezonját pénzügyi végiglapozta arra hívta fel a figyelmet, hogy míg a járvány hatásainak csillapítására nem költ a vállalat, “a kormány, és kiemelten az őket felügyelő miniszter, Rogán Antal szívének kedves célokat támogatnak”. Mit jelent ez a gyakorlatban? Erre a linkre kattintva belepillanthatsz a Szerencsejáték Zrt. legérdekesebb szerződéseibe.

Itt vannak a friss magyar koronavírus-statisztikák

További magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, ismét több tucat halott van, ugyanakkor a számok kedvezőbb tendenciát mutatnak. A legújabb, hivatalos adatok a hazai járványhelyzetről itt találhatók.

Sas József halála miatt műsorváltozás lesz az ATV-n

A szombat éjjel 82 évesen elhunyt legendás humoristáról a csatorna vasárnap esti műsorában emlékeznek meg. További információkért katt ide.

Ez is érdekelhet

képcím

Mentő és személyautó ütközött Kispesten, négyen megsérültek

képcím

Meghalt az Operettszínház bonvivánja - a hét legfontosabb...

képcím

Ide utazott Putyin az ellene kiadott elfogatóparancs másnapján -...